Mladosten in sproščen sprejem mladinske skupine Plesnega kluba Miki

Včeraj, 6. oktobra je župan Toni Dragar v sejni sobi Občine Domžale sprejel plesalke in plesalce Plesnega kluba Miki, ki so na nedavno minulem svetovnem prvenstvu v street show plesih v češki Ostravi osvojili naslov svetovnih podprvakov. Mladinska street show skupina je tako že drugo leto zapored osvojila naslov svetovnih podprvakov.

Sprejema pri županu so se poleg mladinske ekipe udeležili tudi predsednica PK Miki, Saša Eminič Cimperman ter trenerja in koreografa drugo uvrščene točke prvenstva »The Secret Life of Puppets«, Anja Jurić in Andraž Mrak. V mladinski skupini svetovnih podprvakov med 24 plesalci celotne ekipe pleše kar 14 občanov in občank Domžal.

Sprejem se je začel s predvajanjem plesne točke na projektorju. Župan je štiriminutni posnetek pospremil z aplavzom, celotni ekipi čestital za izjemen uspeh in s ponosom poudaril, da so prav plesalci z izjemnimi dosežki pravi dokaz, da so Domžale mesto kulture in športa. Za spomin jim je župan podaril uokvirjeno fotografijo z nastopa na Češkem, ki jim je prinesel zaslužen pokal, ki si ga plesalke in plesalci sedaj po vzoru Anžeta Kopitarja podajajo med seboj.

Avtor: Občina Domžale; Foto: Občina Domžale
Tagi