Mladi Gamsi praznujejo 5. obletnico

Štiričlanska zasedba Mladi Gamsi v letošnjem letu praznuje 5. obletnico delovanja. Fantje že skrbno načrtujejo koncert, ki bo 20. septembra 2015, na Studencu pri Domžalah.

V teh petih letih delovanja so Tomaž, Žan, Miha in Domen nastopili na ogromno koncertih, odigrali ogromno veselic ter poskrbeli za zabavo in dobro razpoloženje na zasebnih praznovanjih in ohcetih ter s tem pridobili kar lepo število oboževalcev. Posneli so tudi nekaj lastnih skladb, med katerimi je največji uspeh doživela skladbica Pa mi je enega dala, prav tako pa sta med poslušalci priljubljeni skladbici Mene druga ljubi in Moja Rozi, za kateri so posneli tudi videospota.

Da bi fantje obeležili obletnico, so se odločili za izvedbo koncerta, ki bo obarvan dobrodelno. »Vsi štirje smo v prostem času tudi prostovoljni gasilci, zato smo se odločili, da bomo z izkupičkom koncerta pomagali Prostovoljnemu gasilskemu društvu Studenec, ki bo v naslednjem letu pričel z gradnjo novega gasilskega doma, prav tako pa bodo gasilci zaradi dotrajanosti starega gasilskega vozila, primorani kupiti novega«, povedo fantje.

Prav tako obljubljajo prijeten koncert z odličnimi glasbenimi gosti. Ker bo prireditveni prostor pod velikim šotorom, bo koncert potekal v vsakem vremenu.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Mladi Gamsi
Tagi