Mesija Marjan Abram Domžalčane tokrat razveselil s pečenim odojkom. Ne z enim, ampak z dvema!

Domžalska tržnica je postala kraj kjer se dobi res vse od A do Ž. Da so na voljo dobre mesnine, vsak petek in soboto poskrbi domžalski mesija Marjan Abram, ki že preden kaj proda, nahrani in napoji pol Domžal. Danes dopoldan pa je imel Marjan na voljo nekaj posebnega, pečenega odojka in sicer kar dva, ki sta hitro pošla, saj so bili obiskovalci domžalske tržnice več kot zadovoljni s tovrstno ponudbo.

Domžalska tržnica je postala res kraj, ne samo nakupov, temveč tudi druženja ljudi. Vsak petek in soboto ne diši samo po morskih dobrotah, za kar poskrbi Edi iz Gostilen Ribič, temveč diši tudi po mesnih dobrotah. Za to pa poskrbi Marjan Abram iz Rožnega pri Brestanici. Tokrat je poskrbel, da so si Domžalčani lahko privoščili nekaj boljšega za kosilo. Ni bil sicer ihanski brancin, bil je pa dobro pitan odojek. Oziroma sta bila dva, ki sta hitro pošla in končala, saj vemo kje.

Omenjena ponudba pečenih odojkov sicer ne bo na voljo vsako soboto, bo pa sem ter tja. Zato le, če si želeti okusiti brancina, obiščite ob sobotah tržnico. Mogoče bo pa Marjan takrat imel že pečenega … Drugače ima pa ima ob petkih in sobotah na voljo vse mesnine. Za prilogo rabite samo še kakšno kislo zelje. To pa se tudi dobi na domžalski tržnici.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi