Malo drugačen prihod Miklavža v Prodajnem centru Breza

Za otroke je danes prišel težko pričakovani dan, saj jih bo ponoči obiskal Miklavž, prvi izmed dobrih treh mož. Preden pa bo Miklavž začel z nočnim delom, se pravi, da bo ponoči obiskal vse pridne otroke, pa se je ustavil še marsikje, kjer so ga otroci lahko videli tudi v živo.

Danes ob 17. uri se je Miklavž s svojim spremstvom ustavil v Prodajnem centru Breza v Domžalah, kjer so ga v avli pred trgovino Spar pričakali številni otroci s svojimi starši. Prihod Miklavža in njegove druščine pa je bil malo drugačen kot običajno, saj se je pripeljal na majhni kočiji, ki jo je vlekel majhen konjiček – Pony. Miklavža so spremljali angelčki, za njim pa so zaklenjeni v mrežo korakali trije parkeljni. Kar pomeni, da niso mogli strašiti otroke. So se pa nekateri izmed otrok zaradi tega opogumili in malo ponagajali parkeljnom. Miklavž je ogovoril vse zbrane otroke in nato vsakemu posebej izročil darilno vrečko, v kateri so se nahajala darila. Preden se je odpravil drugam, pa se je še sprehodil po Prodajnem centru Breza.

Po besedah organizatorja miklavževanja upravnika Prodajnega centra Breza, Mazur d.o.o., se je letos odločil, za malo drugačen obisk Miklavža. Po videnem, lahko rečemo, da mu je uspelo zelo dobro, saj so bili otroci res zadovoljni. Veliko pozornosti malčkov je poleg Miklavža pritegnil tudi majhen konjiček. Malo bolj navihani otroci pa so si malo »sposodili« priklenjene parkeljne. Na miklavževanju v Prodajnem centru Breza je sodeloval tudi Spar.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi