Majski astro vplivi

Nov premik na nebu, Jupiter v znamenje Dvojček – nove zamisli ali brezciljnost?

V astrologiji je Jupiter poznan kot planet sreče, dobrotnik, ki predstavlja tujino, potovanja, študij, pravo, filozofijo, verstva. Prinaša, daje, razmnožuje in povečuje obilje in razvoj ter napredek. Jupiter govori o vseh možnostih in priložnostih, ki se nam nakazujejo. Kaže tudi na sadove opravljenega dela, ki jih sedaj lahko poberemo. V slabši, negativni postavitvi lahko nakazuje na večje izgube, pogoltnost in požrešnost.

V preteklem letu se je Jupiter pomikal po znamenju Bika in nas s tem  spomnil na vrednotenje našega premoženja in lastnine. Še pomembneje pa je, da nas je opomnil na vrednosti nas samih; koliko se cenimo in kje vse sklepamo (ne)potrebne kompromise.

26. maja letos Jupiter prestopi v znamenje Dvojčka, kjer nam bo ponudil ogromno različnih izbir. V tem znamenju se je Jupiter nahajal pred dvanajstimi leti, zato lahko preverimo, kaj se nam je dogajalo takrat. Na ta način lahko opredelimo tokratni napredek rasti in razvoja.

Jupiter v Dvojčkih nam bo vsem povečal tok informacij in novih dejstev, ki se bodo iznenada pojavila. Pomembno se bo naučiti ločevati zrnje od plevela. Ogromno bo novih aktivnosti na socialnih medijih, kanalih in platformah. Dvojček opredeljuje in pripravlja mnogo novih možnosti na vseh področjih. V tem letu bo potrebno vložiti kar nekaj truda, da se bo obdržala začrtana smer. Pomembno je, da vztrajamo na poti, ki smo si jo določili. Veliko bo motenj z vseh strani, ki nas bodo premetavale iz ene priložnosti na drugo.

Premik Jupitra v Dvojčke bodo kot izjemno ugodno zaznali tisti, ki imajo Sonce, Luno ali Ascendent v tem znamenju. Začne se s tistimi, ki so rojeni v zadnjem tednu maja in postopoma čez celo leto 2024 na rojene v juniju. Ugodno bo premik vplival tudi na tiste, ki so rojeni na začetku znamenja Ovna, Leva, Tehtnice  in Vodnarja.

Oven: Jupiter vam bo prinašal koristne dogovore in kar nekaj sreče na finančnem področju. Tekmovalni duh se vam bo še dodatno okrepil.

Dvojček: Izjemno ugodno obdobje, ogromno priložnosti za osebno rast in razvoj. Izkoristite asa v rokavu, da vas popelje do željenega cilja. Potrudite se usmeriti na največ tri projekte in le-te popeljite do cilja.

Lev: Jupiter vam bo odprl nove poti v skupinah, zvezah in združenjih. Lahko je to dober odskok za vašo poslovno pot.

Tehtnica: Lahko se vam pokaže priložnost za nadaljnja izobraževanja ali se vam odprejo nove zanimive poti in povezave s tujino.

Vodnar: Stvari se bodo enostavno poklopile, kot je prav. Svojo izvirnost in iznajdljivost boste uporabili za človekoljubna dejanja.

Dodatno preverite vplive prestopa Jupitra na ostala znamenja na  https://astrozvezde.si/ in https://www.facebook.com/search/top?q=astro%20zvezde. Kaj letos vam prinaša Jupiter? Preverite, na katerem področju je dobro držati ciljno usmerjenost in izkoristiti rast in razvoj, ki ga Jupiter omogoča in prinaša. To je potencial, ki ga lahko izjemno vnovčite do junija 2025.

Avtor: Tina Šuster; Foto: Unsplash

 

Tagi