Klopca ljubezni pred Cvetličarno Omers

Danes obeležujemo valentinovo – praznik zaljubljencev, prijateljev in vseh, ki se imajo radi. Valentinovo mora biti v znamenju preživljanja skupnih trenutkov, praznovanja ljubezni in majhnih pozornosti, ki polepšajo življenje. Seveda drži, da si moramo ljubezen izkazovati celo leto, ampak dejstvo je, da brezčasna vrtnica ali katero koli drugo prikupno darilo, vedno razveseli obdarovance.

Ob prazniku zaljubljencev so v znani domžalski cvetličarni Omers, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 72, postavili klopco ljubezni. Ta se nahaja pred cvetličarno. Lepo vabljeni, da se ob prazniku zaljubljencev fotografirate na tej klopci ljubezni, fotografijo pa nato objavite na družabnih omrežjih. Najlepša fotografija bo nagrajena. Pri tem ne pozabite označiti Cvetličarne Omers na njihovi FB strani ali Instagram profilu.

Prav tako bo še ena skrb manj ob današnjem dnevu, če boste obiskali Cvetličarno Omers, kjer vam bodo s predanostjo in pozornostjo pomagali, da boste za svojo najdražjo/najdražjega izbrali pravi šopek, aranžma ali cvetje. V njihovi cvetličarni vas čaka pestra ponudba cvetja.

Ob letošnjem valentinovem so v Cvetličarni Omers tudi dobrodelni. V ponudbi imajo posebne povoskane vrtnice, ob nakupu tega cveta pa prispevate en evro za humanitarno-medicinsko odpravo v Ugando, kamor se je letošnjega januarja odpravilo pet deklet.

Naj bo današnji dan lep in poln ljubezni!

Miha Ulčar; Foto: Cvetličarna Omers

Tagi