Kebrovega Marka je obiskala trojica in seveda tudi gasilci!

V življenju pride trenutek, ko se je potrebno soočiti z resnico. Leto za letom se nam višajo letnice rojstva. To so tiste druge po vrsti, enkrat na deset let pa se zamenja prva številka, ki te nato, če ti da bog da na voljo še življenja, spremlja deset let. Z resnico, da ima v ospredju novo številko in sicer trojko, se je moral dva dni nazaj soočiti Kovačev – Kebrov Marko. In se je!

Kebrov – Kovačev Marko je pred dvema dnevoma dopolnil trideset let. Poveljniku PGD Domžale-mesto in poklicnemu gasilcu CPV Domžale, so včeraj proti večeru na njegovem domu gasilci pripravili gasilsko-reševalno vajo. In res je bila reševalna, saj so Marka reševali iz zgornjega nadstropja stanovanjske hiše. Za njegov prenos pa so poskrbeli z gasilsko avtolestvijo. Seveda se pa ni končalo vse pri reševanju. Marka so gasilci pošteno zalili, pri tem pa sta aktivno z brentačami sodelovali njegovi nečakinji.

Marko je bil pošteno zalit ob obisku trojke in njegovih prijateljev iz gasilskih vrst. Mi pa mu tudi želimo vse najboljše!

Več foto utrinkov si lahko ogledate TUKAJ in TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar, Miro Pivar; Video: Miro Pivar
Tagi