Karate nastop Darka Flisa pred največjo matico na svetu

Domžalski karateist Darko Flis je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja delal pred komisijo nenavadne športne rekorde, te so objavili v takratnih številnih medijih. Darko je karate začel trenirati leta 1971, sedaj pa je svoj karate nastop – kato – naredil v Komendi pred največjo matico na svetu.

20. oktobra 2022, se je domžalski karateist Darko Flis podal pred poslovni objekt Matica MB v Komendo. Darko Flis se je za to lokacijo, kjer bi naredil kato, zanimal že od samega začetka, ko je izvedel, da je podjetje Matica MB dobilo certifikat v Guinnessovi knjigi rekordov za svetovni podvig. Podjetju je namreč uspelo narediti matico v svojem stilu, saj je naredilo največjo matico na našem planetu. Ta največja matica pa izpolnjuje vse kriterije, da jo je stroga komisija iz Guinnessove knjige rekordov uvrstila kot največjo matico na svetu. Podjetje ima široko paleto dejavnosti, ki so vezani na matico. Po kakovosti izdelkov so namreč mednarodno priznano podjetje.

Pred podjetjem je montirana matica, ki je uradno največja na svetu in na katero so zaposleni in vodstvo ponosni, lastnik podjetja pa ve, da se mora njegovo podjetje vse skozi truditi, da so njihovi izdelki najkvalitetnejši.

Vodja marketinga Aljoša Srečnik iz podjetja Matica MB je odobril domžalskemu karateistu Darku Flisu, da naredi svoj karate nastop pred njihovo največjo matico na svetu in tudi objavo v regijskem portalu domžalec.si.

Avtorica: Marinka Flis; Foto, video: Osebni posnetki Darka Flisa

Tagi