Kape za dober namen

Vsi si želimo praznike preživeti v krogu svojih bližnjih in smo veseli daril, ki nam sporočajo, da ljudje mislijo na nas. Zato smo Društvo upokojencev Domžale, Kulturni dom Franca Bernika in pletilska skupnost Breja preja združili moči in vas vabimo, da sodelujete v akciji Kape za dober namen. Namen akcije je ustvarjanje pletenin za osamljene in socialno šibkejše starejše osebe. Topla darila bodo razdelile prostovoljke v okviru programa Starejši za starejše, DU Domžale.

Doma spletene kape, šale, nogavice in vse ostale tople štrikarije, ki bodo nekomu polepšale praznike, lahko prinesete v Kulturni dom Franca Bernika Domžale, kjer jih bomo lepo zavili in predali Društvu upokojencev Domžale. Vaš trud pa bomo nagradili s kino vstopnico. Prosimo, da izdelke opremite tudi z voščilom in svojim podpisom. Izdelke zbiramo do 21. decembra. Zbirno mesto je v Kulturnem domu Franca Bernika Domžale / Mestnem kinu Domžale, Ljubljanska 61, Domžale – dopoldne v upravi, pred prireditvami pa na blagajni kulturnega doma

Vabljeni tudi na štrikeraj: druženje in pletenje ob zaključku dobrodelne akcije: dobimo se v torek, 21. decembra 2021, ob 17h v Kulturnem domu Franceta Bernika.

Za več informacij nas lahko pokličete na 01/722 50 50, pišete na mail jure@kd-domzale.si ali pa kliknete na www.kd-domzale.si.

Nina Arnuš, Breja preja, Zavod Tri

 

Tagi