Kamnik v akciji Moja dežela – lepa in gostoljubna v kategoriji »mestna jedra« med prve tri nominirance

Vabilo k ogledu oddaje

Turistična zveza Slovenije je sporočila, da so končno znani najlepši in najgostoljubnejši kraji, ki so jih avgusta in septembra izbirali v akciji Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020 in da je bila kandidatura zelo uspešna, saj se je Kamnik v kategoriji »mestna jedra« prebil med prve tri nominirance. Katero mesto je pridobil Kamnik, bodo razkrili v oddaji Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020. Poleg drugih lepih in gostoljubnih slovenskih krajev si boste ogledali zanimive prispevke tudi o Kamniku, ki so nastali ob obisku snemalne ekipe.

Skupaj s Turistično zvezo Slovenije vas vabimo k ogledu izjemno zanimive oddaje Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020, kjer se boste seznanili z nagrajenci letošnjega izbora – že 29. po vrsti – kar iz udobja domačega kavča. Oddaja bo premierno na sporedu na Planet TV v soboto, 17.10 ob 16.50 uri, ponovitev bo v nedeljo, 18.10. ob 13.30 uri.

Oddaja je plod dvotedenskega vandranja po najlepših in najgostoljubnejših kotičkih Slovenije in je nastala z izdatno pomočjo predstavnikov lokalnih skupnosti, zato vsebuje številne zanimive informacije in namige za vse, ki bi želeli še bolje spoznati našo prelepo Slovenijo. Zdaj je čas!

Vljudno vabljeni k ogledu, ne bo vam žal!

Avtor: ZTŠK Kamnik; Foto: Peter Podobnik/ZTŠK Kamnik

 

Tagi