Kaj bom, ko bom velik?

Plesna šola Miki v mesecu maju vsako leto prireja prijetno in zabavno druženje za vse otroke ter spremljevalce. Piškotkov piknik bo letos potekal že 11. leto zapored, s čimer se lahko pohvali le malo prireditev v takšnem obsegu. Vsako leto je na pikniku prisotnih vedno več sodelujočih okoliških društev in podjetij, posledično pa tudi več obiskovalcev, lansko leto smo jih našteli okoli 1000.

Zagotovo se sprašujete, čemu se piknik imenuje ravno Piškotkov piknik. Obiskovalci morajo namreč namesto vstopnine prinesti 2 piškota. Te se zbira v veliki posodi in na koncu piknika, se s temi piškotki posladkajo prav vsi obiskovalci. Za otroke tudi letos pripravljamo prav posebne aktivnosti. Društva in podjetja bodo za obiskovalce namreč pripravila zanimive predstavitve poklicev. Otroci in starši bodo tako lahko preizkusili, kakšen je poklic športnika, izdelovalca naravne kozmetike, frizerja, avtomehanika in drugih. Najbolj pogumni bodo lahko jahali tudi ponija. Seveda ne bo manjkalo tudi nekaj hrane in pijače, športnih aktivnosti in darilolova. Za vas imamo pripravljenih kar nekaj praktičnih nagrad. Zagotovo se bo na Piškotkovem pikniku dogajalo ogromno zanimivih stvari, ki jih ne smete zamuditi, zato ste vabljeni, da se nam v soboto, 20.5. med 10. in 13. uro v čim večjem številu pridružite na piškotkanju.

*V primeru dežja se prireditev prestavi za 1 teden.

Hvala partnerjem dogodka:

Občina Domžale, Srednja šola Domžale, Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra, Srednja frizerska šola Ljubljana, Veterinarska klinika Noe, Potovalna agencija Oskar, Energy escape room, Eterika, Rožcar, Barbio's, Škrat petka, Alfakan, Minicity, PGD Domžale mesto, Rdeči križ Domžale, Biotehniški izobraževalni center, Otok športa, Klub borilnih veščin Domžale, Citron, Argeta Junior, Toyota Lovše Domžale, A1 Twin trade Domžale, Sladek butik, Sola, Visage vir lepote, Kocjanov hlev, Coffee car, Aquafresh, Bodifit Domžale, Eko kmetija Stražar, slaščičarna Lenček, Frizerski salon MM, Osebno trenerstvo Dejan Pirc, Malčki palčki in drugi.

Avtor: Tjaša Derstvenšek
Tagi