Jutri ga boste končno lahko prijeli v roke

Drage občanke, dragi občani občin Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin,

jutri boste v svoje nabiralnike prejeli prvo številko tiskane verzije Domžalca, ki v vaše domove prinaša svežino in nekoliko drugačne zgodbe, ki ste jih bili vajeni do sedaj. V reviji najdete zgodbe, ki povezujejo ljudi s širšega domžalskega območja.

Zgodba o povezovanju se je začela pred skoraj devetimi leti z začetkom delovanja spletnega portala domžalec.si, ki je v teh letih delovanja postal prepoznavna blagovna znanka. Že nekaj časa pa je tlela želja, da poskušamo Domžalca pripeljati v vsak dom še v tiskani verziji. Uspelo nam je, na kar smo zelo ponosni. Listanje časopisa ali revije ter vonj tiska ima namreč svoj poseben čar. Če pa so v njej še naše skupne zgodbe, pa sploh. Nekoč smo živeli v skupni domžalski občini, vendar pa razdružitev še ne pomeni, da nismo ostali povezani. In to ne samo geografsko in preko nekaterih javnih služb, ki jih uporabljamo skupaj. Povezujeta nas skupna zgodovina in tradicija slamnikarstva. Povezujejo nas znamenitosti in lepote vsake občine, ki jih radi obiskujemo. Povezujejo nas dogodki in prireditve. Povezujejo nas podjetja, ki zaposlujejo ljudi. Povezujejo nas ljudje in organizacije, ki ustvarjajo različne prijetne zgodbe in pa tudi skupne projekte …

Skupne zgodbe, ki povezujejo, pa jih po novem ne bo širil samo spletni portal ampak tudi revija, ki jo držite v rokah. Kot lahko vidite, gre za dovršeno vizualno podobo in skrbno izbrano vsebino, ki je prepletena s kompetentnostjo in zaupanjem. Zahvaljujem se vsem sodelavkam in sodelavcem, ki so verjeli v ta projekt, ki ni bil majhen zalogaj, da smo ga realizirali. Prav vsak, ki je sodeloval pri projektu, je dodal svoj kamenček v mozaik. Ob tej priložnosti se zahvaljujem tudi našim poslovnim partnerjem, ki so verjeli v ta projekt in ga tudi podprli ter na ta način omogočili, da je Domžalec v obliki revije vstopil v vaše domove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by domžalec.si (@domzalec.si)

Vam drage bralke in dragi bralci želim veliko veselja ob listanju revije ter čim več zanimivega branja!

Miha Ulčar, glavni in odgovorni urednik; Foto, video: Miro Pivar; MR Grafik

 

Tagi