Janeza Klemenca – Murija obiskal Abraham

Pa ga je dočakal tudi Janez Klemenc – Muri. Abrahama. Seveda je ta napovedal svoj obisk, zato jubilej ni šel mimo neopazno, kar je tudi prav. Okrogla je le okrogla.

Skorajda ni Domžalčana ali okoličana, da ne bi poznal Janeza Klemenca, ki ga prijatelji kličemo Muri. Ker že vrsto let opravlja službo pogrebnika, je na zadnjo pot pospremil že veliko število pokojnih. Dostojanstveno in spoštljivo. Z resnim in uglajenim pristopom kot se za pravega pogrebnika spodobi.

Je pa Janez v soboto, 20. novembra 2021 doživel poseben obisk. Abrahama. Ta je njemu napovedal prihod, zato je Janez dneve do okroglih 50 neučakano odšteval že nekaj dni pred obiskom častitljivega moža. Mi smo Janeza ujeli dan pred jubilejem v znani domžalski piceriji Pipca, kjer se jubilant večkrat ustavi ter pokramlja s prijatelji in osebjem picerije. Ob tej priložnosti je nastala tudi fotografija slavljenca s šefom picerije Goranom in njegovo hči.

Janez v sebi nosi tudi veliko športnega duha, saj v prostem času veliko teče in si na ta način nabira kondicijo ter skrbi za zdrav duh v zdravem telesu. Ker mu je tek prišel v kri, svojo vzdržljivost večkrat preveri tudi na raznih tekaških tekmovanjih.

Janezu želimo iskrene čestitke ob okrogli petdesetletnici in še čim več tekaških preizkušenj!

Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar

 

Tagi