Godba Domžale z novim vodstvom

Članice in člani ter podporniki Kulturnega društva Godba Domžale so se pred dnevi zbrali na redni skupščini društva, ki je bila letos tudi volilna. Domžalski godbeniki so na skupščini dobili novo vodstvo. Za predsednika društva je bil izvoljen Jože Pavli, za podpredsednico pa Anja Mihelčič.

Skupščine Kulturnega društva Godba Domžale so se poleg članic in članov ter podpornikov udeležili tudi gostje: direktorica Glasbene šole Domžale Andreja Humar, predsednik Krajevne skupnosti Venclja Perka Filip Andrić, predstavnik PGD Domžale – mesto Franci Grčar, predsednica Društva narodnih noš in ohranjanja kulturne dediščine Petja Orehek Jerman, ter častna člana društva Vera Banko in Tomaž Habe. Gostje so domžalskim godbenikom zaželeli veliko nadaljnjih uspehov.

Na skupščini so poleg poročil predsednika, dirigenta, tajnika, blagajničarke in ostalih, ki vsako leto poročajo o delu v minulem letu, volili nov upravni odbor in druge funkcije njihovega društva. Dosedanji predsednik Gregor Sušnik je namreč zaradi osebnih razlogov odstopil s funkcije. Novi predsednik Godbe Domžale je postal Jože Pavli, pri vodenju društva pa mu bo pomagal devetčlanski upravni odbor. Za podpredsednico je bila izvoljena Anja Mihelčič.

Na koncu se je dirigent Gregor Vidmar s posebnimi darili zahvalil članom dosedanjega upravnega odbora. Članice in člani Godbe Domžale pa so novemu predsedniku in upravnemu odboru zaželeli dobro krmarjenje med izzivi birokratskega, organizacijskega in kadrovskega morja.

Čestitke novemu vodstvu izrekamo tudi v našem uredništvu ter jim želimo uspešno delo.

Miha Ulčar; Foto: KD Godba Domžale

Tagi