Eva, domžalska oboževalka smučarskih skokov s prvimi zvezdami Planice

Na letošnji planiški praznik so se odpravili tudi številni Domžalčani in okoličani. O udeležbi Homčanov na sobotni tekmi, ki so pomagali skrbeti za fenomenalno vzdušje, smo na našem portalu poročali že v soboto. Tokratni prispevek pa govori o Evi iz Domžal, ki je navdušena navijačica naših orlov. Da je temu res, pove že veliko to, da se je udeležila kar nekaj tekem v tujini.

Zaradi znanih organizacijskih zadev je večina planiških navijačev naše in vse nastopajoče orle videla bolj od daleč. Evi pa je zaradi takšnih in drugačnih zadev uspelo, o čemer je lahko večina navijačev samo sanjala. Fotografirala se je s prvo zvezdo skokov Petrom Prevcem, Goranom Janusom, kreatorjem slovenskih uspehov, skakalcem Jurijem Tepešem in z norveškim asom Johannom Andre Forfangom.

Fotografije, ki si jih lahko ogledate v naši foto galeriji, bodo šle zagotovo v album, saj so Evin dragocen spomin. Nabrala je tudi številne podpise skakalcev. Zaupala nam je pa tudi, da se jo je dotaknil švicarski orel Simon Amann. 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Eva Gruber
Tagi