Donacija Kavarne Panoramma Loungebar prizadetim stanovalcem stolpnice

Lani oktobra je stolpnico na Matije Tomca 2 v Domžalah prizadel hud požar. Ker je ogenj popolnoma uničil več stanovanj, je več družin ostalo brez njih. Vendar takrat prizadeti stanovalci niso ostali sami. Na pomoč so jim takoj priskočili Občina Domžale, dobrodelne organizacije, podjetja in posamezniki, ki so na mnoge načine pokazali, da prizadeti stanovalci niso ostali sami v nesreči.

Trenutno še vedno poteka obnova strehe in uničenih stanovanj ter ostala dela, da bi stolpnico čim prej vrnili v prvotno stanje. Kljub temu, da je od požara minilo že nekaj mesecev, se nekateri posamezniki in podjetja dobro zavedajo, da prizadeti stanovalci še vedno potrebujejo pomoč, saj so nekateri v požaru poleg stanovanja izgubili tudi najosnovnejše življenjske potrebščine.

Na pomoč stanovalcem je priskočilo tudi podjetje A & M d.o.o., ki ima v Domžalah znano kavarno Panoramma Loungebar nad Breza centrom v Domžalah. Direktor podjetja Nikolaj Lucjan Jež, je danes namreč stanovalcem pripeljal nekaj osnovnih potrebščin, na račun prizadetih stanovalcev pa bodo nakazali tudi finančna sredstva, ki so jih zbrali in namenili za prizadete stanovalce na Matije Tomca 2 v Domžalah. V imenu stanovalcev se je za donacijo direktorju podjetja A & M d.o.o. zahvalila Alenka Sršen.

Za dobra dela, obstaja beseda, ki ji pravimo HVALA!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Tagi