Domžalski šampion Marjan Bolhar v odlični družbi na Arnold Sports Festivalu

Med 1. in 3. oktobrom 2021, je v Birminghamu v Angliji potekal Arnold Sports Festival UK 2021. Gre za velik športni festival, katerega organizator je legendarni ameriški igralec Arnold Schwarzenegger, letos pa je prvič potekal v Evropi. Festivala se je udeležil tudi domžalski šampion Marjan Bolhar, ki se je tri dni družil s slavnimi športniki in igralci.

Športni festival Arnold vsako leto postreže z več deset različnimi športnimi dogodki in aktivnostmi, več tisoč profesionalnimi in amaterskimi tekmovalci ter z obiskom velikega števila obiskovalcev. Letošnjega festivala v Birminghamu se je udeležilo več kot 5.000 tekmovalcev, ki se je pomerilo v 25 različnih športnih disciplinah. Festivala pa se je ogledalo več kot 60.000 obiskovalcev.

Med gosti je bil tudi domžalski šampion Marjan Bolhar, ki je v preteklosti kot tekmovalec že sodeloval na Arnold Sports Festivalu v Avstraliji, kjer je tudi osvojil šampionski pas v kickboxingu. Marjan letos ni tekmoval, saj tekmovanja v kategoriji kickboxinga ni bilo na sporedu, se je pa tri dni družil s Hollywoodskima zvezdama Sylvestrom Stallonom in Dolphom Lundgrenom ter tudi z najboljšimi MMA UFC borci vseh časov, Khabibom Nurmagomedov, svetovnim prvakom MMA, Georgesom St-Pierrom, prvakom v dveh kategorijah MMA, ekstremnim športnikom Wim Hofom, imenovanim Ledeni mož, legendo boksa Royem Jonesom Juniorjem, igralcem Martinom Fordom, imenovanim “The nightmare”, ter najboljšo boksarko vseh časov Katie Taylor.

Marjan nam je zaupal, da je bil festival res super dogodek in da mu je v čast, da je imel takšen privilegij, da se je lahko tri dni družil s takšno odlično družbo: “Nepozabni spomini!“

Arnold Sports Festival je nekakšno Arnoldovo poslanstvo pri spodbujanju ljudi vseh starosti in različnih sposobnosti, da sodelujejo v športu in rekreaciji, ki sta izredno pomembna za zdravje in dobro počutje.

Miha Ulčar; Foto: Arhiv Marjana Bolharja

Tagi