Domžalec z vami že eno leto!

Danes mineva leto dni, odkar je luč sveta ugledal naš Domžalec – Osrednji informativni portal v občini Domžale. V tem času je Domžalec bralkam in bralcem postregel s skoraj 1.100 različnimi prispevki, reportažami in zgodbami o dogodkih in ljudeh povezanih z našim lokalnim okoljem, pa tudi s sosednjim okoljem.

V tem letu dni je Domžalec radovedno pokukal skozi mnoga vrata in se na lastne oči prepričal, kaj vse se dogaja. Ob tem so nastale različne prijetne zgodbe o zanimivih ljudeh in dogodkih, ki smo jih z veseljem delili z bralci. Seveda tudi ni šlo brez kakšne kritike, ko smo brez dlake na jeziku povedali, kar se nam ne zdi prav in kaj je narobe.

Izredno pozitiven odziv bralk in bralcev, ki jih je iz dneva v dan več, kaže na to, da je Domžalec za naše lokalno okolje pomembna pridobitev, saj lahko vsakdo v vsakem trenutku, na enem mestu najde širok spekter različnih informacij, ki so vedno hitro in ažurno objavljene. Prednost našega spletnega portala je tudi v tem, da so vse pretekle novice arhivirane in se jih lahko najde v vsakem trenutku in to brez težav. Ob tem je potrebno dodati, splet nima meja in da so vse novice na voljo vsem, ki se poslužujejo spleta.

Da je Domžalec postal to kar je, gre velika zasluga sodelavcem, ki pridno skrbijo, da različne novice ugledajo luč sveta. Ob tej priložnosti bi se posebej zahvalil svojim najožjim sodelavcem: Mirotu Pivarju, Janezu Ravnikarju, Mihaelu Gubancu, Marjanu Levsteku, Aleksandru Joviču, Iztoku Ilšniku in Tini Vrankar. Zahvaljujem se tudi mnogim drugim posameznikom, ki nas ažurno obveščajo o raznih dogodkih in pripetljajih. Zahvala gre zahvala tudi številnim organizacijam in društvom za dobro in korektno sodelovanje. In seveda navsezadnje hvala vsem bralkam in bralcem, ki redno spremljate našega Domžalca!

Naši zvesti bralki Petri, pa se prav lepo zahvaljujem za lepo darilo – skodelico z voščilom Domžalcu, s katero me je prav prijetno presenetila!

Mi se bomo še naprej trudili, da boste na Domžalcu našli vse na enem mestu!

Miha Ulčar, urednik

Tagi