Dobrodelnih 7300€: prvi paketi pomoči že na cilju!

Za nami je že enajsti Dobrodelni marec Študentskega kluba Kamnik. Letos smo na štirih dogodkih zbrali kar 7300€, ki so namenjena za nakup paketov pomoči 22 družinam v stiski iz lokalnega okolja. Prve pošiljke so že prispele na cilj!

Na spletni platformi Truhoma je že sledljiva pot naših prvih dveh donacij. Paketi prve so že prispeli na cilj k družinam, paketi druge pa so tudi že na poti. V prihodnjih tednih se bodo zvrstile še ostale donacije, ki jih lahko vse spremljate na spletni strani Truhome, kamor smo objavili tudi naš blog. Na njem lahko preberete, kako smo zbirali sredstva in si ogledate fotografije z dogodkov (Dobrodelni turnir v odbojki, Tržnica slaščic, 48 ur dobrodelnih pohodov in Dobrodelni zaključni koncert ABBA Mia). Vse skupaj je dostopno na tej povezavi.

Na spletni strani Truhome je napisano tudi, kaj vsebujejo paketi pomoči. Gre za različna živila, ki bodo popestrila in obogatila prehrano šibkejših in jim tako za nekaj časa odvrnila vsaj tiste osnovne skrbi, da ne bodo lačni. Če se kdo še počuti dobrodelnega in to zmore, bo na spletni strani našel tudi ostale prošnje za pomoč, ki jih lahko izpolni.

Veseli smo, da zbrana sredstva predajamo na transparenten, učinkovit in tako zelo organiziran način. S spletnim sledilnikom donacije stopamo korak naprej v izvedbi našega Dobrodelnega marca. Na to smo ponosni in si želimo, da bi nam tako uspelo odvrniti vsakršne dvome o poštenosti naše predaje sredstev in zgraditi zaupanje, ki nam bo pomagalo, da bomo tako lepe zgodbe solidarnosti pisali še naprej. Srčna zahvala vsem, ki ste kakorkoli nesebično pomagali pri zbiranju sredstev in z nami uspeli dokazati, da, kot pravi slogan Dobrodelnega marca, skupaj zmoremo več!

Avtorica: Maja Toni; Foto: Študentski klub Kamnik

 

Tagi