Dobrodelni treningi in prehranske delavnice

Veseli in čarobni december je pred vrati, zato so se v domžalskem KinVitalu odločili, da nekaj čarobnosti pričarajo tudi otrokom, ki so deležni pomoči iz projekta Botrstvo. V soboto, 27. novembra 2021 so zato v KinVital hiši na travniku vadbe potekale na malce drugače način. Pod geslom »treniraj, motiviraj in osreči« so tako zbrali 551 eurov za dobrodelni projekt Botrstvo.

Vabilu so se odzvali tudi številni znani trenerji, tako da so vadeči lahko preizkusili številne različne in kvalitetne vadbene vsebine. Že zjutraj so se ljubitelji teka pod vodstvom KinVitalovih trenerjev odpravili na krajši tek. V Hiši na travniku pa sta ozračje za uvod segrela Nataša Gorenc in Jan Kovačič. Kmalu je sledil tudi vedno zanimiv Denis Porčič – Chorchyp, ki je pripravil kombinacijo borilnih veščin in treninga z lastno telesno težo.

Tudi na prehranski del se ni pozabilo. Za modrosti s področja zdrave prehrane je poskrbel Mario Sambolec. Za konec pa so vadeči lahko preizkusili še zumbo pod taktirko Draga Lorgerja, vadbo moči pod vodstvom Evolucije in izvedeli še nekaj skrivnosti o zdravi hrbtenici s strani Mehanika hrbta.

Čeprav so se nekateri trenerji pripeljali tudi iz bolj oddaljenih krajev, so se prav vsi odpovedali lastnim honorarjem in potnim stroškom. Raznolik program pa je tako pritegnil vadeče ne zgolj iz okolice Domžal, ampak tudi iz štajerske, gorenjske, itd. Tako so vsi skupaj »odtrenirali«, nabrali novo motivacijo in osrečili otroke iz projekta Botrstvo.

Avtor: KinVital; Foto: KinVital

Tagi