Dobrodelni koncert Pomagajmo Tilnu – »Ne morem hoditi, rad bi se vozil«

Prišel je čas, ko zopet trkamo na vaša srca in vašo dobroto. V soboto, 16. septembra 2017, ob 20.00 uri, bodo v Krajevnem domu v Šmarci pri Kamniku ponovno dobrodelni, saj bodo pomagali Tilnu in njegovi družini. Dodali bodo kamenček v mozaik in jim tako pomagali, da bodo čim prej prišli do električnega invalidskega vozička, ki jim bo olajšal vsakodnevno življenje.

Tilen ima zelo redko prirojeno bolezen, kjer so najbolj prizadeti možgani, mišice, ledvice in sklepi. Posledično je pri njem prisotna huda gibalna oviranost, izraziti nehotni gibi in samomutilacijsko vedenje. Zaradi motorične prizadetosti in popolne nesamostojnosti potrebuje stalno prisotnost odrasle osebe, ki ga lahko ustrezno nadzira, preprečuje poškodbe in mu pomaga pri gibanju.

Na dobrodelnem koncertu, ki bo potekal v soboto, 16. septembra 2017, v Krajevnem domu v Šmarci, bodo s svojim nastopom pomagali: imitator Denis Kregar; po domačih vižah vas bo na harmoniki popeljal 15-letni Tomaž Kregar; zaplesale bodo orientalske plesalke AYLA; harmonikar Toni Sternad, Vida Zupin, dijakinja 4. letnika Konzervatorija za glasbo in balet v Ljubljani; atraktivna akrobatska plesalca Elvis Rušnjak & Noel Cerar; kitarista Duo Vagabunda; program bodo popestrile navijačice navijaške skupine Leaders Unified; s svojim angelskim glasom se bo predstavila 21. letna Anja Pustak Lajovic, ki je je že od rojstva prikrajšana, da bi videla z očmi, zato pa gleda s srcem; mlada glasbena skupine The Eccentrics.

Program bo povezovala Patricija Korenko.

Organizatorji močno upajo in si želijo, da jim skupaj z vami dragi prijatelji uspe čim bolj uresničiti sanje, po katerih hrepeni Tilen in njegova družina. Tilen pravi: »Ne morem hoditi, rad bi se vozil.«
Torej STOPIMO SKUPAJ IN ODPRIMO SRCE in pomagajmo Tilnu. VLJUDNO VABLJENI NA PRIJETEN IN ČUSTVEN VEČER.

Vstop je s prostovoljnimi prispevki, za kar se vam Tilnova družina že v naprej zahvaljuje!

Avtor: Miha Ulčar
Tagi