Dobrodelni dan FcBayern Supporters Slovenija v Domžalah

Pred časom smo na našem portalu pisali, da imajo člani slovenskega Kluba podpornikov FC Bayern München (Fan Club FC Bayern München Supporters Slovenija) sedež v Zorro baru v Domžalah, kjer so si že skupaj ogledali tekmo svojih ljubljencev in poskrbeli za pravo navijaško vzdušje.

Člani FcB Supporters Slovenija pa niso predani samo svojemu nogometnem klubu in nogometu. Zavedajo se, da je v času, ki ga živimo, stiska ljudi velika, zato so se odločili, da se bodo udejstvovali tudi v dobrodelnosti. Že prvi tak dogodek bo v soboto, 12. aprila 2014, ko bodo v Športnem parku Domžale in v Zorro baru organizirali dobrodelni dan FcBayern Supporters Slovenija.

Začelo se bo ob 13. uri, ko se bodo zbrali navijači in najprej vse okrasili v primernem bavarskem slogu. Od 14. do 16. ure imajo rezerviran termin za igranje nogometa na umetni travi. Nato sledi piknik. Ob 18.30 uri pa si bodo na velikem platnu v Zorro baru ogledali nemški derbi med Bayernom in Borussio iz Dortmunda. Po tekmi pa sledi veliko slavje, saj je letos Bayern osvojil že 24. naslov nemškega prvaka. Ves dan pa bo v znamenju dobrodelnosti.

Na pomoč mladi mamici samohranilki, ki je ostala sama z dvomesečno punčko
Člani FcB Supporters Slovenija so se odločili, da bodo pomagali mladi mamici samohranilki, ki je ostala sama z dvomesečno punčko. Ob tem pa jo bremeni še ogromen kup dolgov, ki jih je povzročil njen nekdanji partner, ki jo takoj po porodu tudi zapustil. Člani FcB Supporters Slovenija pozivajo vse, da darujete po svojih najboljših močeh. Darujete lahko karkoli, tako materialne dobrine, kot tudi finančna sredstva. Vsakemu, ki se bo odločil priskočiti na pomoč, se člani FcB Supporters Slovenija že v naprej zahvaljujejo za dobro delo, tako v svojem imenu, kot v imenu mlade mamice in male deklice. Dobrodelna akcija bo potekala do 22. aprila 2014.

Tako bodo tudi v soboto na Dobrodelni dan FcBayern Supporters Slovenija zbirali finančna sredstva. Prav tako bo lastnik Zorro bara del finančnih sredstev od prodane pijače in hrane namenil tej dobrodelni akciji. Vabljeni v soboto, 12. aprila v Športni park Domžale in v Zorro bar, kjer boste doživeli pravo bavarsko vzdušje, hkrati pa bo to tudi priložnost, da pokažete svojo dobrodelnost in pomagate mladi mamici in mali deklici.

Finančna sredstva lahko nakažete na njihov uradni TRR: SI56 6100 0000 6948 748
Namen plačila: Donacija

Za vse materialne dobrine pa so vam na voljo na št. 041-420-186 ter 041-245-187.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi