Dobrodelna akcija Košarkarskega kluba Domžale in Zveze prijateljev mladine Domžale

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Domžale smo že v lanskem decembru organizirali dobrodelno akcijo. Končni izkupiček je presegel pričakovanja in z novo računalniško opremo razveselil številne tiste, ki jim je v času epidemije šolanje od doma predstavljalo veliko oviro do znanja. Karikature naših košarkarjev izpod peresa Nade Guberinič so šle za med!

Da pa bo zdrav duh bival tudi v zdravem telesu, smo se letos odločili sredstva nove akcije nameniti za nakup športne opreme in za sofinanciranje vadbe tistim mladim, ki si to težko privoščijo. Upad fizične aktivnosti mladine v času epidemije je namreč eden izmed problemov, ki se mu v splošni javnosti dandanes daje premalo pozornosti. Helios Sunsi in ZPM Domžale bomo skušali z vašo pomočjo to vsaj malo popraviti.

V kolikor boste v akciji sodelovali, vas bodo v letu 2022 s stene spalnice, kuhinje ali pisarne na košarko spominjali liki igralcev naše članske ekipe! Koledar Helios Suns 2022 bo poskrbel tudi, da ne boste pozabili na njihove rojstne dneve, zgodovinske klubske prelomnice in državne praznike.

1. DONIRAJ IN PRIDOBI SVOJ KOLEDAR HELIOS SUNS 2022

Zvezi prijateljev mladine Domžale donirajte vsaj 10 eur (lahko seveda tudi več) in v zahvalo prejmite Koledar Helios Suns 2022 in ob tem prejmite še dodatno klubsko darilce – podpisane kartice naših igralcev!

Navodila za nakazilo donacije:

Namen: Donacija za športno opremo ali Prostovoljni prispevek (ustrezno izberite!)

Naslov: Zveza prijateljev mladine Domžale, Ljubljanska cesta 58, 1230 Domžale
Koda namena: CHAR
Račun: SI56 6100 0002 2410 548
Referenca: SI00 29106

Vsi donatorji, ki želite prejeti koledar, po nakazilu donacije kontaktirajte Andreja Pustotnika, e-mail andrej.pustotnik@helios-suns.si.

2. PODARITE ŠPORTNO OPREMO

Ste kupili prevelike športne copate, je vaša dobro ohranjena majica v času epidemije postala pretesna? Sta vam dve teti za rojstni dan kupili enaki žogi in je ena odveč? Ali pa bi enostavno radi z nakupom primerne nove športne opreme razveselili nekoga, ki si je ne more privoščiti? Pokličite direktno Zvezo prijateljev mladine Domžale (041 367 808, Karlina). Poskrbeli bomo, da pride športna oprema v prave roke!

Košarkarski klub Domžale

 

Tagi