Delegacija Gasilske zveze Domžale obiskala prijatelje v Koprivnici

Sodelovanje na številnih področjih med gasilci Gasilske zveze Domžale in Koprivnice iz sosednje hrvaške ima dolgoletno tradicijo, kar je več kot dober dokaz, da zemljepisne meje niso ovira za nobeno dobro stvar. Dobre prijateljske vezi, ki so se v dolgih letih razvile med gasilci iz obeh strani meje, vzdržujejo tudi z medsebojnimi obiski ter tudi s sodelovanjem in izmenjavo izkušenj.

Če dobiš obisk, je seveda vljudno, da ga vrneš. Ob Skupščinah gasilske zveze Domžale so kot gostje vedno prisotni tudi gasilci iz Gasilske zveze Koprivnica. V obratni smeri pa jim vrnejo obisk tudi domžalski gasilci. Delegacija predstavnikov Gasilske zveze Domžale, ki jo je vodil predsednik Stane Kovač, sestavljali pa so jo še podpredsednik Tone Pavlič, častni poveljnik Janez Breceljnik in predsednik PGD Stob – Depala vas Franc Mlakar, se je v petek, 28. aprila 2017, udeležila Skupščine Gasilske zveze Koprivnica, ki potekalo v prostorih DVD Štagtlinec. Skupščine so se udeležili tudi predstavniki Gasilske zveze Lendava.

Veliki prijatelj domžalskih gasilcev in Domžal Ivek Golubić, bo še naprej vodil Gasilsko zvezo Koprivnico.

Na skupščini so kot je običaj predstavili delo v minulem letu in načrte za tekoče leto ter seveda priznanja zaslužnim članom njihove gasilske zveze. Ker je bila tudi volilna skupščina so izvolili tudi novo vodstvo. Gasilsko zvezo Koprivnica bo še naprej vodil Ivek Golubić, ki je tudi veliki prijatelj domžalskih gasilcev. Po uradnem delu je sledil še družabni del, nato pa se je domžalska delegacija odpravila proti domu. Seveda z gasilskim pozdravom Na pomoč!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi