Kamniške novice so Centru za socialno delo Kamnik podarile 1.404 evre

Na Centru za socialno delo Kamnik smo v ponedeljek, 7. oktobra, izvedli še zadnje dejanje našega 1. dobrodelnega pohoda na sv. Primoža.

Vodja projektov IR image Miha Uhan je namreč direktorici centra mag. Elizabeti Pristav Bobnar izročil ček v višini 1.404 evre, ki jih skupaj z vami namenjamo družinam v stiski.

Vsi smo si enotni in to je v kratkem pogovoru poudarila tudi direktorica Centra za socialno delo Kamnik mag. Elizabeti Pristav Bobnar, da je 1. dobrodelni pohod v celoti uspel. Ob tem se je Pristav Bobnarjeva razveselila zneska, to je 1.404 evre, ki jih bodo do konca leta razdelili družinam v stiski. V tem jesenskem obdobju bo pomoč več kot dobrodošla za tiste, ki bodo imeli težave pri plačilu ogrevanja in nakupih zimske garderobe.

Ob tem že razmišljamo, kako bomo organizirali pohod v prihodnjem letu, saj želimo, da postane tradicionalen, radi pa bi predstavili tudi pohodniške točke v drugih občinah, kjer Kamniške novice spremljajo življenje in delo občanov.

Ob zaključku 1. dobrodelnega pohoda se zahvaljujem vsem udeležencem, prav tako tudi vsem, ki ste kakorkoli prispevali in pomagali, da smo s skupnimi močmi prispevali za družine v stiski. Zatorej vsem en velik HVALA, ker ste prišli, ker ste pri izvedbi pohoda tako ali drugače sodelovali in nam pomagali!

Kamniške novice

Na fotografiji: direktorica Centra za socialno delo Kamnik mag. Elizabeti Pristav Bobnar in vodja projektov IR image Miha Uhan (Foto: Primož Hieng).

Tagi