Belinka je z novo klopjo obdarila igrišče pri OŠ Domžale

Prijateljstvo za vedno tudi v Domžalah

Otroci in starši, ki obiskujejo otroško igrišče pri osnovni šoli Domžale, so se razveselili nove pridobitve v obliki lesene klopi. Za veselje otrok in predvsem njihovih staršev je poskrbela Belinka, ki se je za donacijo v obliki klopi odločila v sklopu akcije Prijateljstvo za vedno. Vodilna proizvajalka premazov za les v Sloveniji je poskrbela tudi za ustrezno vremensko zaščito klopi, njihovo odlično stanje pa bo brezplačno vzdrževala tudi v prihajajočih letih.

»S pobudo Prijateljstvo za vedno v Belinki spodbujamo ljubezen do narave in njenega darila – lesa, hkrati pa poudarjamo pomen prijateljstev, ki nas spremljajo skozi celo življenje. Za čim več lepih trenutkov in novih prijateljstev je Belinka obdarila tudi otroška igrišča v podružnični šoli Krka, v vrtcu Črnuče, Novem mestu, Ljubnem ter v Kranju. Tisti, ki se radi sprehajajo, pa se lahko na njih oddahnejo tudi v Mozirskem gaju, ljubljanskem živalskem vrtu ter v Arboretumu Volčji potok«, pravijo v družbi Helios.

Več informacij o Belinkinih dejavnostih, donacijah klopi in prihajajoči dobrodelni dražbi boste našli na Facebook strani Belinka.

Donacija Belinkine klopi se je zgodila v okviru Heliosovega družinskega dne. Na fotografiji sta predstavnica Heliosa, Lili Pađen in direktor Zavoda za šport in rekreacijo Domžale, Janez Zupančič.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Helios
Tagi