Barve JUPOL Classic za prenovo otroškega letovišča Zambratija

JUB s podporo Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje pri barviti prenovi prostorov obmorskega letovišča

Družba JUB, ki svojo družbeno odgovornost že tradicionalno izkazuje s svojo podporo številnim humanitarnim projektom, je za letošnji začetek pomladi pripravila prav posebno akcijo zbiranja barv za osvežitev prostorov otroškega letovišča Zambratija. Letovišče pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje poleti nudi prijazno zavetje številnim otrokom in jim ob organizaciji raznolikih športnih aktivnosti zagotavlja brezskrbne počitnice na morju. Svojo dobrodelnost bodo s sodelovanjem v spomladanski nagradni igri JUPOL Classic z malo truda in dobre volje znova izkazali tudi JUB-ovi zvesti uporabniki. JUB bo namreč otroškemu letovišču podaril toliko lončkov barve, kolikor bo v igri tudi udeležencev.

Humanitarna akcija zbiranja lončkov barve JUPOL Classic za obnovo letoviških prostorov bo potekala do 30. aprila, v njej pa bodo lahko sodelovali vsi, ki bodo na JUB-ovi spletni strani uspešno rešili kviz JUPOL Classic z desetimi vprašanji. Na vseh prodajnih mestih po Sloveniji bodo pri ponudnikih gradbenih materialov na voljo tudi letaki s QR kodo, s katero bo vsak pravilno rešen kviz povečal količino barv, ki jih bo JUB namenil za barvito prenovo prostorov letovišča. Med vsemi kandidati za nagrade bodo izžrebali 150 srečnežev, ki bodo prejeli veliko brisačo za na plažo.

Da bo bivanje otrok v prenovljenih prostorih še prijetnejše, v JUB-u vabijo vse ljubitelje kvizov, da s svojim barvitim znanjem prispevajo k humanitarni prenovi otroškega letovišča Zambratija.

Več informacij je na voljo na https://www.jub.si/zdruzimo-moci .

 

Tagi