Aprilski astro vplivi

Trenutno je pred nami izjemen čas med dvema mrkoma. Smo v času med konci in novimi začetki. Za nami je polna Luna v obliki Luninega mrka, ki je nastopil 25. marca. Polna Luna, predstavlja zaključek nekega obdobja. Zaključevala so se dejanja, ki so bila povezana s preteklostjo.

Pred nami pa je Mlaj, ki nastopi 8. aprila v obliki popolnega Sončevega mrka v znamenju Ovna. Oven je prvo astrološko znamenje, je kardinalno, ognjeno znamenje. Mlaj v Ovnu bo odprl vrata novemu obdobju in novim priložnostim. Tokratni Mrk je povezan s prihodnostjo in z rastjo tako na kolektivnem kot na zasebnem nivoju. Aprilski mrk je izjemnega pomena, saj postavlja smernice za celo leto 2024.

Vladar Mrka je Mars, planet akcije, dinamike, moči, vendar tudi nemira in prepirov. Pomembno je,  da se ne vpliva na zunanje motnje, da se drži zavestna in ciljna usmerjenost. Sončev mrk izjemno deluje na pripadnike moškega spola.

Sedaj je čas, da se spodbudi otroke, k večji samostojnosti, individualnosti in neodvisnosti. To je tudi čas, ko se lahko v družini  spremeni rutino. Sedaj je priložnost, da se z lahkoto vpelje novost, ki jo bodo otroci in tudi ostali člani družine sprejeli, kot nov vzorec.

Mrk bo imel močnejši vpliv na Ovne, Rake, Tehtnice in Kozoroge, rojene okoli 8. aprila, 8. julija, 8. oktobra in 8. januarja. Identičen Mrk se je zgodil aprila leta 2005, preverite takratno dogajanje in lahko razmislite o usmeritvi in povezavi na letošnje dogodke.

Vsem zgoraj naštetim, bo Mrk predstavljal izjemen skok, lahko na osebnem, partnerskem, kreativnem, finančnem ali poslovnem področju.

Ovni, uspeh je zagotovljen. Imate voljo, moč, pogum in podporo od zgoraj. Naredite to o čemer že dlje časa razmišljate. Ne pozabite pa na svojo vitalnost.

Raki, zgodi se lahko pomemben premik na področju kariere. Zapomnite si, slab začetek, a dober konec. Težave boste uspešno razrešili.

Tehtnice, prevzelo vas bo nekaj nemirnega vzdušja. Več pozornosti bo potrebno nameniti partnerskemu odnosu. Ključ je v tehtni komunikaciji, ki je vam zelo blizu.

Kozorogi, v ospredju bo družinska situacija, ki se bo končno začela urejati in reševati. Finančen premik bo na bolje.

April letos predstavlja vrh dogodkov v letu. Poleg izjemnega Sončevega mrka je v sredini aprila še združitev dveh planetov Jupitra in Urana, ki delujeta pozitivno. Skupaj bosta zanetila iskro novih vizij, obilja in ugodna reševanja v prihodnosti.

Preverite na katerem področju bo tokratni Mrk vplival na vas in na vaše najbljižje.

Avtor: Tina Šuštar; Foto: Unsplash

Tagi