Anina zvezdica znova sije nad Domžalami

Nogometni klub Domžale se je v maju priključil novi akciji dobrodelnega gibanja Anina zvezdica, ki zbira hrano z daljšim rokom uporabe za družine v stiski. Tako kot v novembru so se v klubu odločili, da bo vstop na zadnji dve domači tekmi v sezoni, minuli torek proti Mariboru in v sredo, 22. maja ob 17:30 proti Gorici, ob predložitvi dveh prehranskih izdelkov z daljšim rokom uporabe brezplačen. Skupaj pomagamo družinam v stiski!

To je že drugo sodelovanje Nogometnega kluba Domžale in Anine zvezdice v takšni obliki. V novembru smo na treh domačih tekmah zbrali kar 160 paketov hrane (v paketu je za več kot 20 kg izdelkov), k sodelovanju pa smo uspeli privabiti tudi Nogometna kluba Celje in Nogometni klub Maribor, ki se je akciji znova priključil tudi letos. Več v video reportažo s torkove tekme.

Sodelovanje med Nogometnim klubom Domžale in Anino zvezdico sega že v maj 2012, ko so nogometaši Domžal, ki na hrbtni strani dresa ponosno nosijo logotip omenjene organizacije, prvič predali večjo količino hrane omenjeni organizaciji. Ta je v zadnjem obdobju postala znana po vsej Sloveniji, njena ustanoviteljica Ana Lukner pa je postala tudi Delova osebnost leta 2012. Torej, ne pozabite, v sredo, 22. maja ob 17:30 si lahko tekmo proti Gorici ogledate že ob predložitvi dveh prehranskih izdelkov z daljšim rokom uporabe!

Avtor: NK Domžale, Foto, video: Sedo Rošić
Tagi