Abraham se je v Domžale zaradi Siniše Kurtinovića, ki jih je ujel 50, pripeljal po drugem tiru

Prav ste prebrali. Danes dopoldan se je v Domžale po drugem tiru s svojo vlakovno kompozicijo pripeljal sam Abraham, ki je prišel voščiti legendi Sinišu Kurtinoviću, ki jih je ravno na današnji dan ujel 50.

Na srečo se pri železniški postaji v Domžalah nahajajo trije tiri, zato za Abrahama, ki je obiskal Sinišo Kurtinovića, ni bilo problema, da je zapeljal in parkiral svojo vlakovno kompozicijo na drugem tiru. Siniša se je ob svojem srečanju z Abrahamom Pr`Dajzitu 2 sestal s prijatelji, ki so mu tudi izročili darilo in se poveselili z njim, kot se ob takšni priložnosti oziroma takšnem obisku Abrahama spodobi.

Siniša, ki ga je danes obiskal Abraham, je že več kot 30 let zaposlen pri Slovenskih železnicah. Je namreč strojevodja. Prav tako vsi tisti, ki ga poznamo oziroma smo njegovi prijatelji, lahko rečemo, da je pravi Prijatelj, katere beseda se začne z veliko začetnico, kot smo tudi zapisali. Siniša si je partnerico Andrejo pred leti svoje gnezdo ustvaril v Domžalah. Imata dva otroka in tudi že dva vnuka. Ko bo pa prišel tretji, bomo pa zagotovo vedeli, saj bo takrat Siniša z lokomotivo, ki jo bo peljal mimo Domžalah, zapiskal.

Čestitkam Abrahamovcu se pridružujemo tudi mi in mu seveda želimo, da bi pred penzijo z vlakovno kompozicijo zapeljal tudi po drugem tiru!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi