29. državno tekmovanje iz logike

Tudi letos smo bili na Osnovni šoli Domžale gostitelji tokrat že 29. državnega tekmovanja v logiki, ki je potekalo na naši šoli v soboto, 18. 10. 2014. V reševanju nalog se je pomerilo 133 učencev od 7. do 9. razreda.

Na uradnem sprejemu ob 9.00 uri, ki je bil v avli šole, so tekmovalce in njihove mentorje pozdravili župan Toni Dragar, predstavnica ZOTKS Irena Lipar ter ravnatelj OŠ Domžale Uroš Govc in letošnji organizator tekmovanja, učitelj Robert Čuk.

Program je vodil učenec devetega razreda OŠ Domžale Aljaž Žiberna, ki je bil tudi tekmovalec, učenec osmega razreda, sicer tudi tekmovalec, Tilen Šalamun pa nas je razvedril z igranjem na kitaro.

Po kratkem programu so učenci pristopili k reševanju nalog iz logike. Vsakega učenca je na mizi čakal nahrbtnik Občine Domžale s priložnostnimi darilci, za kar se zahvaljujemo sponzorjem, ki so naši prošnji prisluhnili ter tako razveselili tekmovalce in njihove mentorje.

Po zaključku pa jih je čakala pogostitev, ki je brez naših dobaviteljev vsekakor ne bi mogli izvesti.

Zato se ob tej priložnosti zahvaljujemo vsem, ki ste sodelovali z nami in nam tudi pomagali, tako z govornim nastopom kot tudi v obliki materiala (priložnostna darilca) in živil.

Avtor: Robert Čuk; Foto: Robert Čuk
Tagi