24 ur družabnega dobrosrčnega dogodka Tady Coolgames

V mesecu maju se je v Areni Play&Party v ljubljanskem BTC-ju odvijal dvodnevni družabni dogodek Tady Coolgames. Šlo je za projekt »Vsi za otroke, bodi dobrosrčen, bodi in«, ki ga je organiziralo dobrosrčno društvo MAT iz Domžal.

V štiriindvajsetih urah se je odvilo veliko število dejavnosti, tako na športnem, družabnem, kulturnem in ustvarjalnem področju. Vse skupaj pa je popestril bogat spremljajoči program: 24 ur žive glasbe (sodelovali so številni znani glasbeniki in glasbene skupine). Ves dogodek pa je imel dobrodelno noto, saj so vsa sredstva od prodanih vstopnic in drugih virov dogodka namenili pomoči potrebnim otrokom. Posebnost dogodka je bila tudi v tem, da so za izvedbo zaslužni predvsem otroci, saj so le-ti prvi pristopili k projektu in so s svojimi nastopi pokazali svojo dobrosrčnost in poskušali na svoj način pomagati ostalim otrokom.

Kot so nam sporočili organizatorji, so izpolnili obljubo, ki so si jo zadali in so program, ki je trajal celih 24 ur, izpeljali v popolnosti do konca ter pripravili nepozaben dogodek. Vsi nastopajoči so bili nad organizacijo izredno zadovoljni. Po besedah organizatorjev je bila edina pomanjkljivost v tem, tem, da je bilo nekoliko manj obiskovalcev, kot so sprva pričakovali. Kljub vsemu pa je vse to nadomestilo z dobro voljo nastopajočih, tekmovalcev in vseh ostalih. V štiriindvajsetih urah so se imeli zelo lepo, zato upajo, da se bodo naslednje leto zbrali v še večjem številu.

Glede dobrosrčnosti, ki je bilo vodilo prireditve, se organizatorji zahvaljujejo vsem, ki so donirali svoj prispevek za otroke in s tem pokazali, da se zavedajo, da so otroci naše največje bogastvo in da jim je potrebno pomagati. Skupaj pa so zbrali 400 eurov.

Več foto utrinkov iz dobrosrčnega dogodka si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Tady Stream
Tagi