19-letna Domžalčanka Klavdija Golija je nova Miss Alpe Adria Slovenija

Domžale ne slovijo samo po tem, da so prostor zadovoljnih ljudi, ampak slovijo tudi po lepoticah, ki nam jih zagotovo zavida tudi župan najlepšega mesta na svetu. Vse najboljše in najlepše namreč nima samo naše glavno mesto. Ena izmed domžalskih lepotic je 19-letna Klavdija Golija, ki je postala nova Miss Alpe Adria Slovenija.

V Casinoju Korona v Kranjski Gori, je v petek, 5. maja potekla izbor za Miss Alpe Adria Slovenija. To prestižno lento je osvojila 19-letna Domžalčanka Klavdija Golija, ki bo sedaj Slovenijo skupaj z Zaklino Jurkovič iz Logatca (Miss Optex) in Kajo Jokič iz Ljubljane (Miss BKer) ter zmagovalko prijateljev FB #Misselfie, Niko Psjad iz Rogaške Slatine, zastopala na mednarodnem finalu, ki bo potekalo 10. junija v Novem Gradu. 

19-letna Klavdija Golija je dijakinja srednje ekonomske šole. Veliko svojega časa posveča manekenski karieri, saj je nastopila že na nekaterih tovrstnih prireditvah. Med drugim se je potegovala za Miss športa, leta 2015 pa je postala tudi obraz Supernove. Njen moto je: »Če si nekaj zelo želiš v življenju, boš našel način, da to tudi dobiš.«

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Dominik Golija
Tagi