Dobili smo nov klub: Klub poslovne odličnosti Domžal in okolice

Razkrivamo, da je v sredo, 12. marca, v mesecu, ko nasploh praznujemo, 12 žensk premaknilo okvire  v poslovnem svetu žensk ter uradno odprlo KLUB POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE.  Zakaj? Ker smo prepričane, da je vzajemna pomoč v poslovnem svetu pomembna, da je pomembno, da si delimo ideje in vizije ter tako ustvarjamo prijetno poslovno okolje. Ker se bomo tako skupaj veselile kariernih uspehov in ob tem ne čutile zavisti. Naša odličnost izhaja s položajev, ki jih zasedamo v podjetjih, kjer smo zaposlene.

Znanja, ki ga pridobimo, nam nikoli ni dovolj. Vračamo se v zgodovino starodavnih znanj in praks. Že stare družbe so spoštovale modrost ženskosti. Ženske smo se družile, delile znanje, vizije, celo recepte. Vmes smo pozabile, da je kvaliteta življenja v preprostih stvareh in predvsem v dobrih medsebojnih odnosih. Ženska ustvarja dobro energijo doma in ima v svojih genih zapisano, da deli sebe in se dotika življenja drugih ljudi. To nas pelje v svet, po katerem vsi hrepenimo. Ko se ženske zberemo v skupnosti, nahranimo svojo dušo. Ko je duša sita, smo sposobne premikati mejnike. Zato smo ustanovile klub, kjer bo velika mera ženske energije naredila spremembe v pogledih sodobnega časa. Ker smo prepričane, da svet še ni videl vsega. Skupaj želimo utrditi pot do uspeha.

12. marca 2019 je bila ustanovna skupščina v PGD Homec in s tem se je rodil KLUB POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE.

Podpora v pravem pomenu besede – predsednica kluba, Petra Arnež, je ponosna, da nas je podprla ga. podžupanja Domžal, mag. Renata Kosec.

Da je naš dogodek odlično uspel, se moramo zahvaliti našim donatorjem:

  • Cvetličarni Omers Domžale
  • Slaščičarni Jurček Domžale
  • PGD Homec
  • Gostinske storitve Femec Ljubljana
  • Gostinske storitve Gregor Mohorič s.p. Kranj
  • Uradnemu fotografu kluba Eriku Žuncu Domžale
Iz Kluba poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine so nas prišle podpret kolegice in nam zaželet vso srečo – to je prava gesta v poslovnem svetu odličnosti.

DA NE OSTANE VSE SAMO PRI BESEDAH, KMALU PREIDEMO K PRVEMU DEJANJU. VEČ PRIHODNJIČ …

Avtor: Andreja Krasnik; Foto: Erik Žunec

 

Tagi