Brezplačno usposabljanje v poslovni angleščini

V mesecu oktobru bodo v okviru SPOT svetovanja Osrednjeslovenske regije na Obrtni zbornici Domžale izvedli štiri brezplačne delavnice, na kateri bodo lahko udeleženci okrepili svoje znanje angleškega jezika. Na usposabljanje se lahko prijavijo vsi (tako podjetniki, kot fizične osebe). Usposabljanje je brezplačno, potrebne so le predhodne prijave, ki jih zbirajo do zapolnitve vseh mest oziroma do petka, 27. septembra 2019.

SPOT svetovanje Osrednjeslovenska regija organizira brezplačno usposabljanje v poslovni angleščini. Obvezno je predznanje angleščine (sposobnost komunikacije v angleščini) zaradi izvajanja simulacij poslovnih sestankov in podobnega.

Kdaj: ob torkih v oktobru: 1.10., 8. 10., 15. 10. in 22.10. 2019, od 16.30 do 18.45 ure.

Kje: Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva 21c, Domžale.

Kdo: Predavatelji zavoda Jezikovni svet Navitas.

Vsebina: Izobraževanje bo razdeljeno na 4 sklope po 3 šolske ure: 1.

1. first contacts, introducing, phone calls & writing emails,
2. negotiations,
3. making a successful presentation,
4. chairing and participating a meeting.

Prijava: Obvezne so predhodne prijave najkasneje do petka, 27. septembra.2019, oziroma do zapolnitve prostih mest, preko e-maila info@domzale-ooz.si. Prijavljeni so se dolžni udeležiti vseh štirih razpisanih delavnic.

Delavnice so brezplačne.

Dodatne informacije: na 069 980 242 ali info@domzale-ooz.si

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

 

Tagi