Bralne poslastice: Izposoja pripravljenega gradiva v paketih

Knjižnica Domžale je odprla svoja vrata. V prvi fazi je odprta za vračanje in prevzem gradiva, ki ga boste uporabniki predhodno naročili. Naročite ga lahko preko telefona (5 enot), e-pošte (5 enot) ali preko Cobissa (10 enot). Po naročilu je potrebno počakati na potrditev knjižnice, da je gradivo pripravljeno. Vračilo poteka kot doslej, gradivo pa mora za 7 dni v karanteno.

Prost dostop do gradiva ter gibanje in zadrževanje v prostorih knjižnice zaenkrat ni mogoče. Zaradi te omejitve smo za vas pripravili BRALNE POSLASTICE – v vseh naših knjižnicah vas v zaprtih vrečkah čaka gradivo. Označili smo, kakšen žanr se skriva v vrečki. Za otroke smo navedli starost in okvirno temo vsebine. Pripravili smo knjige, revije in DVD-je. Vrečko vam izposodimo, gradivo pa boste vrnili kot običajno – v Domžalah v vračalnik, v krajevnih knjižnicah pri knjižničarki.

Dragi bralci, prosimo vas, da pred vstopom v knjižnico upoštevate napotke zaposlenih ter si preberete priporočila na plakatih. V knjižnico vstopajte le, če ste zdravi, med obiskom knjižnice nosite zaščitno masko in si razkužite roke – razkužila so na voljo pri vhodu v knjižnico. Upoštevajte predpisano varnostno razdaljo med obiskovalci, v knjižnico vstopajte posamično in če je le mogoče, uporabite brezstična plačilna sredstva.

Glede na razvoj epidemiološkega stanja v regiji in državi bo odprtost knjižnice postopno prehajala v manj omejene faze, o čemer vas bomo sproti obveščali. Spremljate našo spletno stran in družbena omrežja.

Hvala za razumevanje in vabljeni k naročanju ter izposoji gradiva.

Knjižnica Domžale

Tagi