Bojan Gasior prejel zlato priznanje Občine Zagorje!

Bojan Gasior, predsednik ŠD Dob – NK Roltek Dob je s svojim delom veliko prispeval k humanitarnosti ter ugledu občine Zagorje ob Savi in prav nič drugače ni v občini Domžale!

“V Zagorju smo najmočnejši, kadar smo na preizkušnji,” so bile besede, s katerimi je Matjaž Švagan, župan občine Zagorje nagovoril svoje občane in občanke na letošnji občinski slavnostni seji, ki je potekala v dvorani Delavskega doma Zagorje.

Na seji so podelili tudi 4 občinska priznanja, 2 zlati in 2 srebrni plaketi, Zlato plaketo Občine Zagorje pa je prejel Bojan Gasior, predsednik Športnega društva Dob in predsednik NK Roltek Dob ter direktor Gostinskega podjetja Trojane,ki je s svojim delom veliko prispeval k humanitarnosti in ugledu občine Zagorje ob Savi. Pod njegovim vodstvom se je tudi uresničilo veliko sodobnih idej za Gostišče na Trojanah.

Predsednik našega kluba Bojan Gasior, ki sicer prihaja iz Kandrš, sedaj pa vrsto let živi v Dobu pri Domžalah, se je leta 1978 zaposlil v Gostinskem podjetju Trojane, leta 1981 pa prevzel vodstvo podjetja. Trojane gredo kljub dolgoletni tradiciji v korak s časom. Sončne elektrarne, polnilnice za električna vozila in kogeneracija, ter prenova stavbe so vse ideje, ki so bile uresničene pod njegovim vodstvom. Ima posluh za ljudi, predvsem za stranke in zaposlene, ki pravijo, da je ponos podjetja.

Velja seveda tudi omeniti, da je predsednik Bojan Gasior prav teko že tudi prejel priznanje Občine Domžale ter Zavoda za šport in rekreacijo Domžale in sicer za dolgoletno delo v športu. Le-tega je prejel v letu 2014.

Med prejemniki priznanj v Zagorju so bili še Janez Lipec (zlata plaketa), Cvetka Garantini (srebrna plaketa) in Boris Gorenc (srebrna plaketa).

Avtor: Gregor Horvatič; Foto: Gregor Horvatič

 

Tagi