Aprila bo v Radomljah potekala že četrta garažna razprodaja

Turistično društvo Radomlje letos pomladi ponovno organizira sejem rabljenih stvari oziroma garažno razprodajo, že četrto po vrsti. Garažna razprodaja je postala že tradicionalni dogodek v Radomljah, saj poteka dvakrat na leto, v spomladanskem in jesenskem času. Na garažni razprodaji, ki poteka pred Kulturnem domom v Radomljah, boste aprila ponovno lahko prodajali, kupovali, menjali ali podarjali rabljene osebne predmete.

Četrta garažna razprodaja bo potekala v soboto, 14. aprila 2018, med 9. in 13. uro pred Kulturnim domom Radomlje (v primeru dežja se dogodek prestavi na soboto, 21. aprila 2018). Na njej bo možno rabljene osebne predmete prodajati, kupovati, menjati ali podarjati. Seveda ste lepo vabljeni, da garažno razprodajo obiščete tudi vi. Če želite na garažni razprodaji svoje rabljene predmete prodajati tudi sami, se prijavite na naslov td.radomlje@gmail.com (št. mest je omejeno!).

Garažni razprodaji se bo tudi tokrat pridružila Borza rastlin, kjer boste lahko zamenjali semena, sadike in rastline, ki so se preveč razrasle. Več informacij o dogodku bo sproti objavljenih na strani garazna-razprodaja.blogspot.si.

Miha Ulčar; Foto: Marjan Levstek

Tagi