4. rojstni dan skupine The Eccentrics: »Skupaj zmoremo več!«

Letos minevajo štiri leta od začetkov ustvarjanja mladih glasbenikov, ki slišijo na ime The Eccentrics. Četrti rojstni dan bodo z dobrodelnim koncertom obeležili v soboto, 15. decembra 2018, ob 19. uri v Kulturnem domu v Šmarci. Slavljencem se bosta na odru pridružila Anja Pustak Lajovic, enaindvajsetletna pevka, ki živi v večni temi, a gleda s srcem ter Roman Zelič – Jerry.

Mlade glasbenike, ki slišijo na ime The Eccentrics krasi dobrodelnost, saj jih je pred štirimi leti združila ravno dobrodelnost. Tako kot je že običaj, bodo mladi glasbeniki svoj rojstni dan obeležili z dobrodelnim koncertom. Letos bodo prostovoljne prispevke podarili Prostovoljnemu gasilskemu društvu Šmarca in jim na ta način pomagali pri nakupu potrebne opreme prve pomoči in avtomatskega zunanjega defibrilatorja (AED). Oboje gasilci potrebujejo na svojih intervencijah pri reševanju ponesrečencev.

Mladi glasbeniki s srcem vas lepo vabijo, da se jim v soboto, 15. decembra 2018, ob 19. uri pridružite v Kulturnem domu v Šmarci, kjer se boste skupaj z njimi poveselili ter pomahali iztekajočemu leto 2018 v slovo, obenem pa pomagali šmarskih gasilcem pri nakupu prepotrebne opreme prve pomoči in avtomatskega zunanjega defibrilatorja.

»Skupaj zmoremo več!«

Miha Ulčar; Foto: The Eccentrics

Tagi