33. Tednik Domžalca: Naši zabavni spodrsljaji v letu 2019

Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi prvi Tednik Domžalca v novem letu, v katerem vam tokrat ne bomo predstavili izbor aktualnih tedenskih novic, ampak smo poskrbeli, da se boste na začetku novega leta malce nasmejali ob naših zabavnih spodrsljajih, ki so se nam pripetili med snemanji lanskoletnih tednikov.

Ob 20. uri bo na sporedu 33. Tednik Domžalca, ki bo tokrat obarvan malce drugače, saj vam ne bomo predstavili aktualnih tedenskih novic, ampak si boste lahko ogledali nekaj naših zabavnih spodrsljajev, ki so se nam in naši voditeljici Karin Lisjak pripetili med snemanjem tednikov v lanskem letu. Smeha namreč ni manjkalo. Še več. Včasih je bilo smeha že toliko, da se je bilo težko spraviti v red in začeti znova. Prav zaradi tega smo se odločili, da v novo leto s tednikom vstopimo smehom, predvsem pa, da še sami vidite, da se nam v zakulisju pogosto dogaja kaj zabavnega.

Vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur! S Tednikom Domžalca in novim pregledom aktualnih tedenskih novic pa začnemo prihodnji teden.

Miha Ulčar, glavni in odgovorni urednik

 

Tagi