31. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice!

Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. 

Ob 20. uri bo na sporedu 31. Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne dogodke. Gre za predstavitve aktualnih novic v obliki video pregleda. Seveda si je posamezno oddajo možno ogledati tudi kasneje. Vabljeni k ogledu!

V tokratnem tedniku Domžalca vam najprej predstavljamo svežo novico iz občinske stavbe, saj je Občini Domžale po letih prizadevanj uspelo s podjetjem Tuš nepremičnine d.o.o. oziroma hipotekarnimi upnicami skleniti dogovor o nakupu strateških zemljišč v centru Domžal. V nadaljevanju vam predstavljamo utrinke z dobrodelnega koncerta “Klic srca”, ki je potekal v organizaciji Gasilske zveze Slovenije. Sledijo utrinki z jubilejnega koncerta ljudskih pevk Kulturnega društva Domžale, ki nas s svojim petjem in šalami, ki jih iz rokava stresa Moravška Mara, razveseljujejo že 40 let.

Aktualne novice vam bo predstavila Karin Lisjak.

Letos jubilejnih 20 let delovanja praznuje tudi Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Domžale, ki je ob tej priložnosti v Grobljah pripravilo slavnostno prireditev. Ustavili pa se bomo tudi v Radomljah, kje je potekal tradicionalni letni koncert Moškega pevskega zbora Radomlje, ki je letos nosil naslov “Hišica draga domača.”

Predstavljamo vam tudi nekaj utrinkov z odprtja male lesene vasice v Pravljičnem Kamniku, kjer se letos pod sloganom “Zvečer v mesto” odvija bogat program. Za konec sledi še napoved o odprtju butičnega in praznično okrašenega Čarobnega mesta Domžale, ki svoja vrata odprlo v petek, 20. decembra. Glasbeno akustična ponudba ter praznično gurmanska in darilna ponudba v lesenih hiškah, bo na voljo vsak dan vse do 30. decembra.

Tednik Domžalca bo na sporedu ponovno čez teden dni. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, glavni in odgovorni urednik

 

Tagi