25. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice!

Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. 

Ob 20. uri bo na sporedu 25. Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne septembrske dogodke. Gre za predstavitve aktualnih novic v obliki video pregleda. Seveda si je posamezno oddajo možno ogledati tudi kasneje. Vabljeni k ogledu!

V 25. Tednika Domžalca si boste ogledali utrinke s prireditve Dobrodošli v Domžalah, na kateri so tokrat gostili Turistično društvo Jarše-Rodice, ki je pripravilo prikaz jesenskih opravil po starih običajih. Naša ekipa je bila tudi na postaviti oznake visokih voda ob reki Kamniški Bistrici v Domžalah. Omenjene oznake sporočajo kakšno moč in dinamiko imajo naše reke. V Domžalah smo v preteklih dneh ujeli tudi avstralsko reprezentanco v kickboxingu, ki se te dni mudi na pripravah v Planici. Na pobudo domžalskega kickboxerja Marjana Bolharja so si ogledali tudi domžalske znamenitosti, za njih pa so v Slamnikarskem muzeju pripravili tudi sprejem. V tedniku boste tudi izvedeli, kaj so domžalski občinski svetniki obravnavali na 7. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale. Začela se je tudi nova sezona dogodkov “Kulturna društva se predstavijo”, na kateri so tokrat v domžalski knjižnici gostili Folklorno skupino Kulturnega društva Svoboda Mengeš, ki že 47 let s svojim delovanjem skrbi za visoko raven posredovanja slovenskega ljudskega plesnega izročila Za zaključek si boste lahko ogledali utrinke z odprtega državnega prvenstva Slovenije in Hrvaške v avtokrostu “Kaps motosport 2019”, ki je potekal na progi Kaps v bližini vasi Dvorje v občini Moravče, avtokros pa je privabil večtisočglavo množico obiskovalcev.

Skozi aktualne tedenske novice vas bo v video pregledu popeljala Karin Lisjak.

Tednik Domžalca bo na sporedu ponovno čez teden dni. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, glavni in odgovorni urednik

 

Tagi