Nova dimenzija depilacije. Zdaj tudi v Domžalah!

Ali ste vedeli, da obstaja depilacija, ki prinaša trajne rezultate, ki so opazni že 10-14 dni po prvem obisku? Takrat izpade približno 60 do 80% vseh dlačic. Ste vedeli tudi, da obstaja tehnologija, ki omogoča izvajanje tretmajev poleti, na porjaveli koži?

Najbolj inovativen sistem za trajno odstranjevanje dlačic

Sonce nas že prijetno pozdravlja in prihaja čas, ko bomo iz omar potegnili garderobo, ki razgalja dobršen del naše kože. Dlačice in rdeči izpuščaji ter poškodovana koža zaradi britja v bikini predelu in na nogah pri ženskah? Poraščen hrbet, trebuh in prsi pri moških? Odvečne dlačice so večna nadloga in vsak hrepeni po tem, da se enkrat za vselej poslovi od njih.

Klasične metode depilacije, kot so britvice, vosek in depilacijske kreme, žal ne dajejo dolgotrajnega učinka. Elektroliza je zamudna in boleča, dermatološki laserji pa izredno dragi in neprimerni za večino tipov kože in dlačic. Če združimo hitrost in rezultate brez stranskih učinkov, brez bolečin in skorajda brez omejitev glede barve dlačic, dobimo novo dimenzijo depilacije – fotoepilacijo.

Nomasvello depilacija obraza.

Trajna depilacija po sistemu fotoepilacije poteka po principu selektivne fototermolize. Melanin oz. barvilo v dlačici vpije svetlobo, ki jo oddaja aparat, in jo pretvarja v toploto. Dlačica služi kot prevodnik, ki prenese toploto do mešička in pregreje celice, ki hranijo dlačico oz. omogočajo njeno rast. Z enim tretmajem ni možno uničiti vseh celic, zato so potrebne ponovitve, vendar pa je bistvena razlika vidna že po prvem obisku, ko izpade od 60 do 80% dlačic. Tiste, ki po določenem času zrastejo nazaj, so tanjše in svetlejše, njihova rast pa je precej počasnejša. Z vsakim obiskom je dlačic manj, z nekaj ponovitvami pa se lahko odstrani 80 do 90% vseh dlačic.

Nomasvello moška depilacija.

Nomasvello fotoepilacija je najsodobnejši in najbolj inovativen sistem za trajno odstranjevanje dlačic z uporabo nove dimenzije svetlobe. Uporaba intenzivne pulzirajoče svetlobe (IPL), ki oddaja mešano svetlobo več valovnih dolžin, omogoča prilagajanje nastavitev glede na značilnosti vsake posamezne stranke, zato je možnost za pojav stranskih učinkov izredno majhna.

Sun&Safe tehnologija omogoča izvajanje tretmaja na varen in učinkovit način tudi na porjaveli koži v vsakem letnem času in brez daljšega izogibanja soncu, kar je z ostalimi IPL ali laserskimi tehnologijami bilo skoraj nemogoče.

Trenutno je pri Nomasvello na voljo najsodobnejša tehnologija zadnje generacije (60 Joulov/cm2) z intenzivnim hlajenjem (Sub Zero Intense) za zmanjševanje občutka toplote in zagotavljanje visoke varnosti postopka.

Kakšne so prednosti odstranjevanja dlačic z IPL tehnologijo?

V primerjavi z vsakodnevnimi metodami odstranjevanja dlačic, kot so voskanje, britje, depilacijske kreme in epilatorji, ima fotoepilacija poleg omogočanja trajnejših učinkov tudi številne druge prednosti, kot sta regeneracija poškodovane kože in odpravljanje vraščanja dlačic, ki se pogosto pojavi zaradi puljenja ali britja. V primerjavi z laserjem je cenovno dostopnejša in za razliko od fiksnih dolžin laserja ponuja različne valovne dolžine svetlobe, ki nudijo možnost odstranjevanja različnih vrst dlačic na različnih tipih kože ter individualno prilagajanje nastavitev glede na barvo kože in dlačic ter na njihovo gostoto in debelino.

Nomasvello depilacija nog.

Revolucionarna (uniseks) cena po predelu

Inovativna in privlačna enotna tarifa 33€ na predel je revolucionirala trg fotoepilacije, zato je Nomasvello številka ena med ponudniki trajne depilacije. To dokazuje več kot 1.000.000 zadovoljnih uporabnikov v 1000 centrih po celem svetu in v 13-ih centrih v Sloveniji, ki razpolagajo z zdravniško podporo. Njihove specializirane centre poleg Domžal, najdete tudi v Ljubljani, Mariboru, Kopru, Novem mestu, Novi Gorici, Kranju, Murski Soboti, Celju, na Ptuju in v Slovenj Gradcu .

Nomasvello cena depilacije.

POSKUSITE BREZPLAČNO!

Poiščite naš center v Domžalah na Ljubljanski cesti 102 in povprašajte po BREZPLAČNEM POSKUSNEM TRETMAJU, ki je namenjen podrobnejši razlagi tretmaja, preverjanju zdravstvenega stanja in izvedbi tretmaja na manjšem delu želenega predela. Naročite se lahko na telefonski številki 064/15-15-20 ali preko maila domzale@nomasvello.si Najdete nas tudi na Facebook-u in Instagramu-u.

Bodi brez skrbi in zakorakaj brez nadležnih dlačic v poletne dni tudi ti z www.brezdlak.si.

Naročnik oglasa: MI-MA Studio d.o.o.

 

Komentarji uporabnikov
Tagi