Nov prodajni salon ŠRAJ – kakovost in tradicija!

Ogrevalna visokoenergetska tehnika, kvalitetna inštalacijska, vodovodna, prezračevalna in kopalniška oprema

Prvega julija 2020, je podjetje ŠRAJ GROUP na Pelechovi 90 v Preserjah pri Radomljah odprlo nov prodajni salon ŠRAJ z ogrevalno visokoenergetsko tehniko, kot so toplotne črpalke, plinski kotli, kotli na biomaso in klimatske naprave priznanih evropskih in japonskih blagovnih znamk ter kvalitetne inštalacijske materiale, vodovodne sisteme, prezračevalno tehniko in velik asortima kopalniške opreme. Nov salon s tovrstno ponudbo je več kot dobrodošel, saj boste v njem na enem mestu našli veliko kvalitetnih sistemov in opreme, s katero boste lahko opremili svoj dom.

Podjetje ŠRAJ GROUP, kjer so specializirani kot proizvajalci in veletrgovci v ponudbi visoko energetske ogrevalne tehnike, vodovodnih sistemov in kopalniške opreme, je znano domžalsko podjetje, kjer že od leta 1990 prisegajo na kakovost in tradicijo. Letos tako tudi ponosno praznujejo 30 letnico obstoja. Svojo ponudbo so od prvega julija še bolj približali svojim kupcem, tako da so odprli nov prodajno razstavni salon ŠRAJ, kjer imajo po besedah Roka Šraja, vodje salona in trgovine, na voljo veliko razstavo opreme, kakovostne materiale, in zelo dobre cene, ki so tudi primerljive s cenami na spletu.

Podjetje ŠRAJ GROUP v letošnjem letu ponosno praznuje 30 letnico delovanja. Svojo ponudbo so od letošnjega prvega julija z odprtjem prodajnega salona še bolj približali kupcem.

»V našem prodajnem salonu so prisotne znane in kakovostne evropske ter japonske znamke proizvajalcev kot so GIACOMINI, HENRAD, VAILLANT, TWEETOP, SIEMENS, GROHE, RIDDER, ACTIONCLIMA, KAMO, PANASONIC in MITSUBISHI,« nam je ob odprtju salona povedal Rok in dodal: »S sodelavci vam bomo z veseljem prisluhnili in strokovno svetovali, da bo vaša odločitev čim bolj racionalna in boste dobili najboljše za vaš denar.«

V prodajnem salonu ŠRAJ imajo na voljo ogrevalno visokoenergetsko tehniko, kot so toplotne črpalke, plinski kotli, kotli na biomaso in klimatske naprave ter kvalitetne inštalacijske materiale, vodovodne sisteme, prezračevalno tehniko in velik asortima kopalniške opreme.

Ob odprtju novega salona so priredili tudi dan odprtih vrat, kjer so svojim poslovnim partnerjem ter obiskovalcem prikazali njihovo ponudbo, ki je kot boste lahko videli v videu in na fotografijah, res pestra. To pa še ni vse. Poskrbeli so tudi za izjemne akcijske cene in posebne popuste tako za fizične stranke kot še posebno za mojstre inštalaterje, ki bodo veljale vse do konca julija. Pravijo, da bodo tudi po koncu julija cene še vedno zelo ugodne, tako da se bo splačalo kupovati pri njih.

Nov prodajni salon ŠRAJ se nahaja na Pelechovi cesti 90 v Preserjah pri Radomljah.

Vabljeni, da jih obiščete in se iz prve roke seznanite z njihovo ponudbo. Vrata salona ŠRAJ, ki se nahaja na Pelechovi cesti 90 v Preserjah pri Radomljah, imajo odprta od ponedeljka do petka med 8. in 11. uro ter 12. in 17. uro. Ob sobotah, nedeljah in praznikih pa so vrata salona zaprta.

Pokličete jih lahko na telefonsko številko 080 29 28 ali jim pišete preko e-pošte info@sraj-group.si. Spremljate pa jih lahko tudi preko njihove Facebook strani in Instagrama.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič Zupančič; Video: Miro Pivar

Komentarji uporabnikov
Tagi