Nov lepotilni salon v Domžalah Lea`s Beauty Room

Pred kratkim je v Domžalah svoja vrata odprl nov lepotilni salon, ki se nahaja na ulici Nikola Tesla 15. Lastnica salona je Lea Slapar, diplomirana kozmetičarka, ki pravi, da je njena glavna vizija združevati kvaliteto storitev in prijeten ambient: »To je kotiček za vse vaše potrebe po lepoti in dobrem počutju. V veselje in zadovoljstvo mi je, da sem po dolgih letih izkušenj, dela s strankami na terenu, pridobivanja znanj ter udeleževanja na različnih tečajih, končno lahko odprla svoj lastni salon Lea’s Beauty Room Poleg vodenja svojega salona pa že od časa šolanja kot uveljavljena vizažistka sodeluje z različnimi televizijskimi oddajami in znanimi komercialnimi podjetji.

Lea v svojem salonu nudi klasično depilacijo, ličenje za vse priložnosti, manikuro, pod katero spadajo klasično lakiranje, permanentno lakiranje, ki je danes najbolj priljubljena storitev na trgu in je kombinacija gela in laka v enem, metodo podaljševanja nohtov oziroma geliranje ter oblikovanje obrvi.

Ker Lea vedno rada stremi k boljšemu in želi biti v koraku s trendi, v salonu nudi tudi oblikovanje obrvi s Kano in depilacijo z Lycon voski.

Oblikovanje obrvi s Kano.

»Oblikovanje obrvi s Kano pomeni, da se vašim obrvem izboljša oblika in spremeni celoten videz. Postopek je popolnoma neboleč. Poleg tega, pa obrvi postanejo še bolj zdrave, močnejše in dobijo več sijaja. Depilacija z Lycon voski pa je prav tako trend na področju depilacije. Gre za posebne voske, ki so narejeni iz najboljših naravnih smol in čebeljih voskov, z dodatnimi čutnimi aromaterapevtskimi sestavinami. Odstranjujejo tudi najbolj trdovratne dlačice. Izredno velika prednost je tudi ta, da zagotavlja do 70 % manj bolečine.«

V salon konec meseca avgusta prihaja tudi najnovejši trend oblikovanja obrvi – LAMINACIJA OBRVI. »Trenutno se na tem področju aktivno izobražujem in že konec meseca bo v salonu na voljo tudi Laminacija obrvi. Po tem postopku bodo vaše obrvi bolj polne in goste. Ta trend spremljamo že nekaj časa na modnih brveh in v lepotnih editorialih,« nam je še ponosno pojasnila Lea, ki že nestrpno pričakuje, da bo svoje novo znanje lahko delila s svojimi strankami.

Lea Slapar v svojem salonu Lea’s Beauty Room.

Še več o Leinem delu, storitvah in ceniku si lahko preberete na uradni strani salona, spremljate pa jo lahko tudi preko Facebook strani in Instagram profila.

Za konec nam je Lea še povedala, da je hvaležna, ker lahko vsak dan s svojim delom uresničuje svoje sanje in lepša dan svojim najboljših strankam. »Hvala vsem, ki že, in tudi tistim, ki še boste skupaj z mano pisali zgodbo salona Lea’s Beauty Room.«

Se vidimo!

Naročnik oglasa: Lea’s Beauty Room

Komentarji uporabnikov
Tagi