NE SPREGLEJTE: 7. Tednik Domžalca ob 20.00!

Pred vami je sedmi »Tednik Domžalca«, v katerem vam bomo predstavili izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je za vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si.

Ob 20. uri bo na sporedu že sedmi Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna. Nova oblika predstavitve novic v obliki tedenskega video pregleda, je na sporedu vsak ponedeljek ob 20. uri, posamezno oddajo pa si je možno ogledati tudi kasneje.

V sedmi oddaji Tednika Domžalca si bomo ogledali dogajanje velikega tedna in velike noči, ogledali pa si bomo tudi dve osrednji prireditvi ob letošnjem prazniku Občine Domžale – slavnostno sejo, na kateri so zaslužnim občankam in občanom ter organizacijam podelili nagrade in priznanja ter prireditev »Spoznajmo se, praznujmo skupaj«, ki je tudi letos postregla s presežki. Pokukali bomo v Galerijo Domžale kjer je Peter Rauch, fotograf, oblikovalec in pedagog pripravil zanimivo razstavo stvari, ki jih v domžalski galeriji še nismo videli. Skupaj z domžalskim kickboxerjem Marjanom Bolharjem se bomo veselili njegovega zadnjega uspeha, ki ga je dosegel na Novi Zelandiji, kjer je postal prvak Oceanije v kickboxingu.

Skozi aktualne novice preteklega tedna vas bo popeljala Karin Lisjak.

Iz zadnje seje Občinskega sveta Občine Domžale predstavljamo novost, ki bo razveselila vse bodoče starše, saj so svetniki po krajšem postopku sprejeli Odlok o denarnem prispevku za novorojence v občini Domžale. Omenjena novost, finančna sredstva v višini 200.000 evrov so namenjena v proračunu za leto 2019, za vsakega novorojenčka prinaša denarni prispevek v višini 390 evrov bruto.

Za vse tekače pa bo razveseljiva novica o 2. BODIFIT-ovem tek na Stari grad, ki bo potekal 24. maja. Omenjen tek je lani potekal prvič, želja organizatorjev pa je, da bi postal tradicionalen.

Ponovno vabljeni v našo družbo prihodnji ponedeljek ob 20.00 uri. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, odgovorni urednik

 

Komentarji uporabnikov
Tagi