NE SPREGLEJTE: 6. Tednik Domžalca ob 20.00!

Pred vami je šesti »Tednik Domžalca«, v katerem vam bomo predstavili izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je za vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si.

Ob 20. uri bo na sporedu že šesti Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna. Nova oblika predstavitve novic v obliki tedenskega video pregleda, je na sporedu vsak ponedeljek ob 20. uri, posamezno oddajo pa si je možno ogledati tudi kasneje.

V šesti oddaji Tednika Domžalca si bomo ogledali odprtje razstave slik Andreja Janže – Andija, domžalskega boema, slikarja in večnega popotnika, ki je potekala v Menačenkovi domačiji v Domžalah. Obiskali smo tudi enega izmed dveh dobrodelnih koncertov »Združeni v glasbi«, ki je v Kulturnem domu Moravče potekal pod okriljem šolskega sklada OŠ Jurija Vege Moravče, na njem pa so moči združili mladi glasbeniki in pevci.

Tednik Domžalca vodi Karin Lisjak.

V nadaljevanju bomo predstavili nov park v nastajanju – Park Marina Krpana ter projekt Treecelet zapestnice, s katerim želijo mladi Domžalčani v čim krajšem možnem času posaditi milijon dreves na najbolj prizadetih območjih Madagaskarja in Indonezije. Neopažen ni ostal uspeh Marka in  Natje Orehek iz Vira pri Domžalah, ki sta pred kratkim na državnem prvenstvu v latinskoameriških plesih v seniorski kategoriji osvojila naslov državnih prvakov. Za zaključek tednika pa si boste lahko ogledali še nekaj utrinkov z velikonočnega sejma na domžalskem tržnem prostoru, obiskali pa smo tudi odrasle domžalske skavte, ki so pred domžalsko cerkvijo postavili butaro velikanko, ki naznanja prihajajoče velikonočne praznike.

Ponovno vabljeni v našo družbo prihodnji ponedeljek ob 20.00 uri. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, odgovorni urednik

 

Komentarji uporabnikov
Tagi