Muamer Vugdalić je novi trener članske ekipe NK Kalcer Radomlje 

Članska ekipa Nogometnega kluba Radomlje ima novega trenerja. Klop rumenih bojevnikov je po sporazumni prekinitvi sodelovanja z Nerminom Bašićem in njegovim odhodom v NK Gorica prevzel Muamer Vugdalić.

Radomljani niso dolgo čakali na novega trenerja. Na čelo vodilnega drugoligaša, ki ima visoke ambicije, je prišel enainštiridesetletni Muamer Vugdalić, ki je v zadnjem obdobju deloval v Nogometnem klubu Maribor. V jesenskem delu letošnje sezone je s selekcijo do sedemnajst let osvojil prvo mesto. V sezoni 2017/2018 pa je med drugim s selekcijo do devetnajst let nastopil v elitni ligi prvakov.

Vugdalić je bil v preteklosti tudi odličen igralec. V Sloveniji je nastopal tako za Olimpijo kot tudi za Maribor, s katerim je v sezoni 1999/2000 nastopil v ligi prvakov. Prav tako je nogometne izkušnje pridobival v Ukrajini, Grčiji, Bosni in Hercegovini ter na Cipru. Za Slovensko nogometno reprezentanco je zbral sedemindvajset nastopov, bil pa je tudi del ekipe, ki je leta 2002 odpotovala na svetovno nogometno prvenstvo.

Na spletni strani NK Radomlje so zapisali, da Muamerju na klopi rumenih bojevnikov želijo veliko športne sreče ter dobrih rezultatov.

Miha Ulčar; Foto: NK Radomlje

Komentarji uporabnikov
Tagi