Ljubezen vedno premaga vse

Glasbena zakonca mag. Alenka Gotar in Anže Šuštar nam predstavljata novo skladbo in videospot z naslovom “Love can win”.  Pesem govori o tem, da ne smemo nikoli obupati nad življenjem in ljubeznijo. Če zares močno in z vsem srcem verjamemo vase in v ljubezen, potem lahko premaknemo gore, podremo vse meje in dosežemo prav vse.

»Pesem je nastala čisto spontano… Po zadnji skladbi, “Vržem sidro, kjer si ti”, ki je med poslušalci požela kar lep uspeh in prejela veliko pozitivnih odzivov, sva se odločila, da je čas za novo skladbo. Vzela sva si čas in napisala pesem “Love can win” …Tukaj je treba poudariti, da večino pesmi napiševa na temo najinega osebnega življenja, zato tudi tukaj ni bilo težko najti navdiha, saj sva v borbi za najino ljubezen doživela veliko hudega pa seveda tudi ogromno lepega,« nam o temi nove skladbe zaupa Anže.

Po besedah Alenke skladba govori o tem, da ne smemo nikoli obupati nad življenjem in ljubeznijo: “Če zares močno in z vsem srcem verjamemo vase in v ljubezen, potem lahko premaknemo gore, podremo vse meje in dosežemo prav vse. Ovire, ki nam jih življenje postavi na našo pot, so tam z določenim razlogom in namenom. V nas prebudijo ljubezen do nas samih, do sočloveka ter da v nas prebudijo moč in pogum s katerim premagamo te ovire.”

Skladbo za katero sta glasbo in besedilo napisala Alenka Gotar in Anže Šuštar je seveda osebno izpovedna, saj sta tudi onadva morala najti v sebi moč in pogum, da ta pred svetom priznala da se ljubita in da jima tega nihče nima pravice prepovedati in vzeti. Anže nam je povedal, da se ob vseh preprekah, ki se jima dogajajo v življenju ravna po citatu iz njemu zelo ljubega filma: »Ni bistvo v tem kako močno udarjaš. Bistvo je v tem, koliko udarcev lahko sprejmeš in se še vedno pomikaš naprej … Koliko lahko preneseš in še vedno lahko stojiš.«

Idejo za videospot je dala Alenka, kateri Anže brezpogojno zaupa, saj je prava zakladnica znanja in izkušenj, zato je tudi tokrat snemanje potekalo popolnoma brez zapletov in z dobro pozitivno energijo. Ne bi pa seveda šlo brez njunih zvestih prijateljev, ki jima vedno stojijo ob strani. Pri pesmi in videospotu sta sodelovala glasbenim producentom Peterom Penkom in bratoma Švigelj iz produkcije Sviglo production.

Alenka in Anže veliko nastopata po celi Sloveniji, imata tudi samostojne koncerte, vse dogodke in nastope pa redno objavljata na njuni facebook strani: Anže Šuštar & Alenka Gotar – ko se poljubita opera in pop

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto, video: Sašo Švigelj – Sviglo Production

Komentarji uporabnikov
Tagi