Lana Golob druga novinka v članski ekipi ŽNK Radomlje

Druga okrepitev ŽNK Radomlje prihaja iz Šaleške doline. Iz ekipe Rudar Škale se je med rumene preselila Lana Golob, ki je barve velenjskega kluba branila od svojih nogometnih začetkov.

Osemnajstletnica je v SŽNL odigrala 21 tekem, od tega lansko sezono 15. Po nogometni "izobrazbi" je branilka, dobro pa se počuti tudi v vezni liniji. Za člansko moštvo ŽNK Rudar Škale je skupno odigrala 24 tekem, trikrat pa se je vpisala tudi med strelke.

"Za ŽNK Radomlje sem se odločila, ker pričakujem, da bom v tem okolju najbolje napredovala, saj so pogoji za trening izvrstni. Ja poznam večino igralk, z nekaterimi sem že igrala v reprezentanci, prav tako pa se je nekaj mojih bivših soigralk iz Rudarja odločilo za prestop v Radomlje." je povedala Lana ob prestopu v naš klub. Kaj pa pričakuje v naslednji sezoni in kje so njene največje rezerve? "Želim si čim večjega napredka in dobro klimo v ekipi, tako pa dober rezultat gotovo ne bo izostal. Največ rezerve imam v tehniki, saj vmes nekaj let nisem trenirala nogometa. V novem klubu pa želim izpopolniti prav tehniko."

Za konec pa je dodala še nekaj besed o njej ljubih igralkah in o načrtih za prihodnost: "Nimam posebnega vzornika, všeč so mi pa igralke oz. igralci kot sta Becky Sauerbrunn in pa Julie Ertz. In to zaradi njune borbenosti in odnosa do same igre ter ekipe. Moja želja za prihodnost je, da uspem priti na dobro univerzo v ZDA, kjer bom lahko usklajevala nogomet in študij."

Lani izrekamo lepo dobrodošlico, želimo veliko športnih uspehov v našem klubu in da skupaj z nami doseže vse zastavljene cilje. VSI ZA ŠAMPIONKO RUMENO!!!
 

Avtor: A.S., Foto: Rok Zore, NZS
Komentarji uporabnikov